23 Aralık 2008 Salı

Kartal'ın isyanının nedenleri.

Kartal'ın isyanının nedenleri
Fanatik Gazetesi

Son iki sezonda tartışmalı hakem kararları nedeniyle tepki gösteren Beşiktaş, Galatasaray maçı sonrasında tam anlamıyla isyan bayrağını açtı. Fanatik gazetesinin araştırmasına göre, işte Beşiktaş maçlarında çalınan tartışmalı düdükler.

Geçen sezonun 5. haftasındaki Ankaraspor maçında Tello’nun vuruşu filelerle buluştu, ancak hakem Nobre’nin elle dokunduğu gerekçesiyle golü iptal etti. Sonuç: Ankaraspor-Beşiktaş: 0-0

Geçen sezonun 7. haftasındaki Galatasaray derbisinde, Sarı-Kırmızılılar’ın gol bulduğu korner ve penaltı tartışma yarattı. Sonuç: Galatasaray-Beşiktaş: 2-1

Geçen sezonun 9. haftasındaki Trabzonspor maçında, Rüştü cezaalanı dışında topa göğsüyle dokundu, hakem kırmızı kart gösterdi. Kaleye Bobo geçti. Sonuç: Trabzonspor-Beşiktaş: 2-3.

Geçen sezonun 11. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde, 90+3’te Higuain golü attı. Ancak hakem, Bobo’nun faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti: Sonuç: Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1.

Geçen sezonun 27. haftasındaki Büyükşehir Belediye maçında, rakibine yumruk attığı gerekçesiyle Bobo kırmızı kart gördü. Brezilyalı 4 maç ceza aldı. Sonuç: Belediye-Beşiktaş: 2-1.

Geçen sezonun 30. haftasındaki Gençlerbirliği OFTAŞ maçında Serdar Özkan ceza alanı içerisinde düşürüldü. Ancak hakem devam kararını verdi. Sonuç: Beşiktaş-OFTAŞ: 0-1.

Bu sezonun 5. haftasındaki Belediye maçında, Nobre’nin attığı gol kaleciye faul, Delgado’nun attığı gol rakibe faul gerekçesiyle sayılmadı. Sonuç: Belediye-Beşiktaş: 1-1.

Bu sezonun 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde hakemin Cisse’ye gösterdiği kırmızı kart, Siyah-Beyazlılar’ı isyan ettirdi. Sonuç: Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1.

Ve bu hafta... Hakem Cüneyt Çakır’ın ilk golde faul çalmaması, Delgado’ya gösterdiği ikinci sarı kart ve çaldığı ikinci penaltı Siyah-Beyazlılar’ı çıldırttı. Sonuç: Galatasaray-Beşiktaş: 4-2.
* * *

Maçları takip eden herhangi bir Beşiktaş'lı listenin ne kadar eksik olduğunun hemen farkedecektir.bu gasp edilen puanlarda emeği olanlar Allahlarından bulsunlar diyorum.

6 yorum:

carlito dedi ki...

Liste biraz yüzeysel olmuş, son 2-3 yılda bu yazılanların en az 4-5 katı kadar hata yapılmıştır bizim maçlarımızda, bunların yanına rakiplere aldırılan puanları da koyarsak haksızlığın boyutu iyice büyür...

Kartal Bafiler dedi ki...

Tamamen katılıyorum,bunlar buzdağının görünen kısmı.

Gokhanson dedi ki...

vanspor-bjk maçı..baraj cezasahası içinde van kalesi önünde..sergen topun başında.vuruyor topa..orada eldivenli bir vanspor eli yükseliyor baraj içinden..devam..gidiyor şampiyonluk..o sıralarda arif var gassarayda...ceza sahası yatak odası gibi..hep yatıyor...

Gokhanson dedi ki...

bir de bize yapılan bu eksi gelişmeler varken rakipler yerinde kararlarla devam etse sadece bizim eksimiz kadar ileride olacaklardı.bilakis biz tırpalanırken onlar yeşertildi.bizim aleyhimizde uygulanana kararlar onların lehine olacak şekilde uygulanmadı mı?

Kartal Bafiler dedi ki...

Uygulandı, ne yazık ki uygulanmaya da devam ediliyor.

Kartal Bafiler dedi ki...

Uygulandı, ne yazık ki uygulanmaya da devam ediliyor.


http://bjktaraftarproje.com/