2 Aralık 2008 Salı

Bu Sorularıma Cevap Ver Demirören!

Bu Sorularıma Cevap Ver Demirören!
Medyaspor.com
02.12.2008 15:19:00

Divan Kurulu toplantısında dile getirdiği soruların cevabını henüz alamadığını söyleyen Atıf Keçeci’den Medyaspor aracılığıyla Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e 13 kritik soru:
İşte Atıf Keçeci'nin kaleme aldığı sorular:

1- Fulya projesinde imar durumu değişikliği ile kazanılan ikametgâhların bulunduğu iki blokta 5'er kat ilavesi ile kazanılan 40 dairenin niçin 16 tanesi derneğin oluyor. Paylaşım % 67 % 33 olduğuna göre düşüklüğün sebebi nedir?
2- 19 kat arası dairelere müteahhit satış ofislerinde değer olarak 1.750.000 Dolar üzerinden fiyat verilirken niçin 750.000 YTL'ye devredilmiştir?
3- Sadece bu 16 dairedeki değer kaybı 30 milyon YTL'den fazla oluşu başkan ve yönetimini ne ölçüde rahatsız etmektedir?
4- Bu satış için "Dernek Tüzüğü"ne göre Genel Kurul kararı gerekirken bu husus hangi sebeple dikkate alınmamıştır?
5- Aşçıoğlu tarafından 2,5 Milyon YTL sarfıyla yıkılıp yeniden yapılacağı konusunda imzalanan sözleşme olmasına rağmen bu inşaata niçin hala başlanmamıştır?
6- Fulya projesinin konuşulması esnasında bu işten sorumlu yönetici İlhan Durusoy niçin sinirli bir ruh haline bürünüp, agresifleşmektedir?
7- Yüksek seste konuşup alın aklığından ve namuslu oluştan bahsetmesi kendince haklı olduğunun ispatı için midir?Bu davranış ve konuşma üslubu neyin ifadesidir?
8- Kulüp mensuplarının bu konularda bilgi edinmek adına yaptıkları konuşmalar aynı kişi tarafından niçin "Sizler bu işten anlamazsınız" gibi basit sözlerle cevaplanmaktan kaçınılmaktadır.
9- İlhan Durusoy futbol ile ilgili kitap yazmıştır, bu husustaki kariyeri nedir? Hiç kimse kendisine bu işten anlamıyorsun demiş midir?
10- Aşçıoğlu'nun bir röportajında "Şimdiye kadar 305 daire sattık" demesine karşılık Başkan Demirören'in Ekim ayı divan toplantısında "Tüm daire adedi 240'tır" demesi bu konuda kendisinin yeterli bilgiye sahip olmadığından mıdır?
11- Yıldırım Demirören yönetimi iş başına geldiğinde 17.5 Milyon Dolar olan borç 90 Milyon Dolar artı yüksek vergi borçları ile önemli bir yük haline gelmiştir.Bu borcun azaltılıp sıfırlanması için düşündüğünüz plan ve projeleriniz var mıdır?Borcun giderek artması daha uzun süreli görevde kalmak adına tasarladığınız ve uyguladığınız bir taktik midir?
12- Şu an hukuk yoluyla kulübün haklarını arayanların açtığı davaların seyri esnasında olası enteresan gelişmeleri başkan ve yönetim göğüslemeye hazır mıdır?
13- Bütün bu gelişmelerin ışığında hala kulübü iyi yönettiklerine kendilerini inandırmaya daha ne kadar devam edeceklerdir?

Hiç yorum yok:


http://bjktaraftarproje.com/