8 Aralık 2008 Pazartesi

Gidişat.

İlk kongrede futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlardaki takımların durumu ne olursa olsun Sayın Demirören aday olmamalı.

40-50 milyon dolar borç verdiği söyleniyor o parayıda camia olarak 5 senelik başarısızlık ve beceriksizlik tazminatı olarak kendisinden kesmemiz lazım,eğer o parayı alırsa kendisi hakkındaki iyi bir Beşiktaşlı olduğu düşüncesinden vazgeçeceğim.

Ankaraspor maçında bence bir yol kazası yaşadık.Genel olarak takım çok isteksizdi bunun arkasında maddi problemler varsa şaşırmam.

Ama ben sahada rakibi her alanda ısıran bir takım görmek istiyorum,böyle bir takımı çok uzun bir süredir görememek beni üzüyor,acaba takım içinde forma hak edene değil de isminin büyüklüğüne göre mi dağıtılıyor.

Takım da İbrahim Üzülmez'i ve zekasıyla oynayamayan hiç bir futbolcuyu görmek istemiyorum ,ne güzel terlik merlik kurtulmuştuk, Mustafa Denizli bokunda boncuk varmış gibi Üzülmeze forma veriyor,aslında esas sorun senelerdir ona alternetif transfer yapmayan yönetim ve teknik ekiplerden kaynaklanıyor.

Ankaraspor genelde bu sene Fenerbahçe maçı haricinde çok hırslı oynayan bir takım hak ettikleri bir galibiyet aldılar ama ilk yarı sonucunda orta hakeme saldıran Aykut Hocayı Fenerbahçe maçında neden aynı hırsla ve hakkını arama endişesiyle göremedik ve hiç göremiyoruz ilginç.

Bizim camiamızdan çıkan Samet,Rızayı düşünüyorüm bir de Aykutu,Arıcayı,Bülent Uygunu düşünüyorum, daha da ilginç.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
tomorrow Besiktas will have an easy game and it will be a good chance to recover after the horrible result against Ankaraspor.
Although withe Besiktas´s central defenders anything is possible.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)


http://bjktaraftarproje.com/