19 Aralık 2008 Cuma

Eller Kollar Havaya , FENERasyon Buraya ...

"Böyle de gol atıldı bu ligde"


Turkcell Teneke Ligi diyince kızanlar oluyordu,aradan bir hafta geçti geçmedi hakem denen canlı organizmaları bu seferde Fenerbahçe'nin yanında belirdiler,Zaten Fenerbahçe'nin yıllardır Konyaspor'a elle atılacak bir gol kontenjanı vardır,ama bu kadar alenenine ilk kez şahit oluyoruz.

Ne güzel Galatasaray bir yandan, Fenerbahçe diğer yandan,bu ligde bu iki takım dışında şampiyon olacak takım ikisini geçip hakemleri ve birilerinin güdümündeki FEnerasyonSaray'ıda ekarte etmek zorunda,bu kafayla yüzbaşıda olunur generalde olunur,Bizim tenekeden ligimizde senelerdir bu manzaralara şahit olduğumdan sinirlerimi aldırmış psikopat gibiyim artık.

Elle gol atmak yasak , Fener'se başka tarafa bak !!!

7 yorum:

carlito dedi ki...

Fener yarıştan koparsa kim gazete satacak kim decoder alacak dimi !!

Yapın anasını satiyim daha fazlasını yapın, bigün o pisliklerinizin içinde boğulacaksınız.

Kartal Bafiler dedi ki...

Valla bunlar bir türlü pisliklerinin içinde boğulmuyorlar,Yıllardır değişen bir şey yok Carlito.

Belki de ülkeden kaybediyoruz,İtalya'mı sandık burayı,yada kanunlarla adaletle yönetilen her hangi başka bir medeni ülke mi?

carlito dedi ki...

Haksızlığa karşı tepki vermeyi bilmiyoruz bence abi, ben kendimi bildim bileli yapılır bu hata (!)lar ama çıkıp sert bi tepki verilmez, sağlam yönetim lazım...

muhder dedi ki...

hata canımız yanınca göze batıyor. Fenerbahçe taraftarı olarak bunu söylüyorum. Bugün bu hata doğal olarak bizim canımızı yakmadı, lakin yıllar evvel papermoonda yenilen yemekler, akabinde gelen hatalar da bizim canımızı yakmıştı. servetin elle attığı gol de gözüme batmıştı, trabzon deplasmanında statüye aykırı eden beşiktaşın gözardı edilmesi de gözüme batmıştı. algıda seçicilik yaparak sadece işimize gelenleri görüyoruz ki bu da subjektifliğin sonucu.

Adsız dedi ki...

Şu Fenerasyon lafı bile herşeyi anlatıyor,ardeşim yıllardın Galatsaray herşeyi manipüle ediyor,istediği gibi at koşturuyor,sen uğraşmaya devam et Fenerle hocam,yakışır size !!!

Ferman

Adsız dedi ki...

körmüsün yoksa anlama özürlü müsün Ferman? FEnerasyonSaray yazıyor orda

Adsız dedi ki...

Biz zaten gese temiz demiyoruzki. işte biriniz birinci, diğeriniz ikinci oluyo sırayla. Daha ne istiyorsunuz?

Lig başlamadan önceki iddaamdır bu bu sene febeyi yapacaklar. çünkü sıra onda. Zaten ikiside şampiyonlar ligine gidiyorsa problem yok. çünkü para, forma satışı, ölü adamları süper transfer diye yutturma işleri, böyle dönüyo... benim her zaman söylediğim bir söz var.

cincon eşittir fener
same shit, different asshole


http://bjktaraftarproje.com/