12 Aralık 2008 Cuma

Dışı Temiz , İçi Kara Hakem

Bir hakem bu kadar mı taraf tuttuğunu belli eder.Eğer Bu akşamki Gençlerbirliği - Galatasaray maçının hakemi Haliz Özkahya gibi bir hakemse evet o kadar taraf tuttuğunu belli eder.

Maçı doksan dakika seyrettim ilk akla gelen ve su götürmez yanlışları ;
Milan Baros ceza sahası içinde havuza atlar gibi atlıyor ama Halis sarı kartını çıkartmıyor,aynı Baros Topu net bir şekilde eliyle depar yoluna atıyor Halisde beraber koşuyor sarı kartı çıkarmak bir yana oyunu bile durdurmuyor.Gençlerbirliği futbolcusu ceza sahası içinde kendini yere atınca Halis direkt sarı kartını çıkartmakta tereddüt etmiyor.

Baros'u geçelim hakemin yüreği yetmedi ondan kartlarını çıkartamadı diye düşünelim,maç içinde gelen ortayı kafayla !! önüne almaya çalışan Gençlerbirliği futbolcusuna ne engel oluyor,Barış'ın kocaman eli ,buna da devam diyor Halis en çok şaşıranda kameraya bakışlarıyla yakalanan Barış.
De Sanctis top içeri geçti diyen Gençlerbirliği futbolcusunun kafasına arkadan vuruyor, bu hareket de gözden ! kaçıyor.

Evet lige renk gelmeye devam ediyor,şu hakem denen arkadaşların yaptıklarını artık midem kaldırmıyor,Turkcel Teneke Ligine hoş geldiniz.

4 yorum:

Ömer dedi ki...

Daha neler neler olacak abi. Daha oyun yeni basladi.

esteban dedi ki...

Katılıyorum bafiler çok doğru bir tespit

carlito dedi ki...

Alıştık artık biz böyle şeylere, Baros'un topu elle almadığı, caza sahasında kendini yere atmadığı maç yok ! gs yıllardır böyle alıyor şampiyonlukları ve buna rağmen utanmadan gururla övünebiliyorlar...

Adsız dedi ki...

Maçı izlerken bende çıldırdım. sinirden gs li olan kardeşimi gebertiyodum nerdeyse. O da sivok a 2 maç ceza vermişler diyo, hiç adil değilmiş. de santis in çakışı da küçük bir şakadan ibaretmiş :) allahım, cincon eşittir fener diye boşuna demiyoruz.


http://bjktaraftarproje.com/