22 Aralık 2008 Pazartesi

Acaba Biz Hiç Bunlara, Adil Bir Şekilde de Yenilecekmiyiz?

Define Büfe, Alkol öncesi tek geçerim.Semtten uğurlanış
Çiş molası , kısa meeting :)



Yine bir derbi yine başrolde hakemin olduğu bir derbi.
Saygın bloglarda gün boyu okunan antin kuntin rakip taraftar yorumları , büyüklükten girip hakemin ne kadar adil bir maç yönettiğinden dem vuran bakan körler.


4-1 Lik Fenerbahçe - Galatasaray galibiyetindeki endirekvuruşu 3 hafta konuşan zekiler maç olmaktan çıkan 2 penaltı,1 kırmızı kart birde faullü golü istiyorlarki kimse görmesin konuşmasın,inandırsınlar kendilerini geçen seneki maçta olduğu gibi bileklerinin hakkıya galip geldiklerine .


Gülermisin , Gülermisin .Ağlarmısın yok .Ben bunların hakem ağladıklarınada çok az şahit olmuşumdur ya gerçi yine iş bilenin kılıç kuşananın devri başladı,Kompetan Adnan Polat'tan o devirde ,bu işi ondan iyi bilen yoktu şimdilerde kendini yetiştirmesiyle nam salan Aziz Yıldırım'da çöplükte söz sahibi oldu.


Bizimkisi ise işi bilse kılıç kuşanamıyor,kılıcı alsa gelse iş neydi onu unutuyor.Bize de Allahtan kendimize sabır dilemek kalıyor.

Yahu bir kulübün taraftarı örnek ben,şu ayaktopu sevdasının peşine düştüğüm günden beri hakem camiası denen güruhtan hep mi ,her sezon mu iğrenerek nefret eder,ya da bu bahsedilen güruh irinini hep mi bize kusar.

Yine de sağlık olsun Beşiktaş'ım ben her zaman yanındayım,baki kalan sen ve ben(biz) olacağız.

5 yorum:

Ömer dedi ki...

Gunes bir gun batidan dogarsa, evet.

can dedi ki...

http://www.odatv.com/index.php?id=14306

Ömer dedi ki...

Abi mukemmel videolar ya... off off :)

Adsız dedi ki...

videolar süpermiş eline sağlık...

Bu arada Holoşkoya omuz atıp düşen servet ayısını gördümya ölsemde gam yemem. Hakem baktı holoşko kaleciyle karşı karşıya hemen faül çalıyım dedi. ah türksel utanç ligi ahhh.

Kartal Bafiler dedi ki...

Bir kaç video daha var fırsat bulup yükleyemediğim.Zaman bulabilirsem atarım.


http://bjktaraftarproje.com/