28 Şubat 2009 Cumartesi

Şimdi Sabaha Kadar Yatabilirsin Belediye !

(PAF maçında Belediyeyi 5-1 yenen takımızın gol sevinçlerinden biri)

Belediye takımını sevmiyorum , neden mi ? futbol oynamıyorlarda ondan,Abdullah Avcı denen zat televizyonlarda ahlak dersi vereceğine takımına futbol oynamasını söylesin,gerizekalı kalecileri maçın birinci dakikasından itibaren bütün aut atışlarını 1,5 dakikada kullandı,sonra da kendi kendini sakatladı,Allah'ın sopası yok derler doğru diyorlarmış.

Gerçi ona bu imkanı sağlayan sahada giydiklerinden dolayı hakeme benzettiğim halis muhlis bir arkadaş varken pek de zorlanmadı sahtekarlıkla zaman çalarken.Aynı halis ilk yarının sonuna 1 yazıyla bir dakika ekledi,yahu bunlar hakkatten kendilerini hakem zannediyorlar galiba.

Kaleci böyle de diğerleri farklımı saha içinde alenen kırk tane ali cengiz oyunu yapmaktan futbol oynamadılar,dokunduğun adam kırk parçaya ayrılmış cam gibi yerde,peki ne zamana kadar ilk golü yiyene kadar,sonra bu çürük domatesler birden aslan kesildi ,misalin Belediye yenik duruma düştükten sonra Belediyeli futbolcunun ayağını yerden kesiyorlar,önceki pozisyonlar aklına geldiğinden tamam öldü bu derken bir bakıyorsun elektrik çarpmış gibi yerden fırlıyor ve faul atışını kullanıyor.

Her haliyle ilginç bir maç oldu ,henüz uzak kaledeki golleride net göremedim , ama Abdullah Avcı,Arif Erdem ve sahadaki kopyaları bu çirkeflikler yerine adam gibi çıkıp futbol oynayıp bizi yenselerdi yürekten tebrik ederdim , şimdi ise gidin sabaha kadar istediğiniz yerde yatın diyorum.!

4 yorum:

muhder dedi ki...

gerçekten merak ettiğimden soruyorum sevgili bafiler: avcıya uşak diye tezahürat edilmiş okuduğum kadarıyla. samet aybabanın beşiktaşa gelmemesinin en büyük nedenlerinden biri yönettiği takımlarda beşiktaşa karşı baya puan almış olması diye biliyorum ben. yatmak mı suç yatmamak mı? gsli ya da bjkli olmayan biri olarak soruyorum bu soruyu.

Ömer dedi ki...

Yatmaktir suc olan. Fenerbahce ve Besiktas'a takimini ekstra motivasyon ile hazirlayip, Galatasaray'a genelde al gulum tarzinda maclarin verilmesidir suc olan. Hic bir sey yokken devre arasinda hakeme itirazda bulunmaktir suc olan. Abdullah Avci karaktersizin onde gidenidir. Bunu Eskisehir'de gostermis megerse 2-3 hafta once de, biz bugun gorebildik ancak.

Ömer dedi ki...

Abi, bu arada basligi caldim :) yalniz calarken caldigim yeri de yazida belirttim :D haberin olsun.

http://hayatsensin.blogspot.com/2009/02/simdi-sabaha-kadar-yatabilirsin.html

Kartal Bafiler dedi ki...

Valla @Muhder, futbolu takip eden adamlar bu işleride ister istemez takip ediyor.

Hatırlayalım 4-5 sene Galatasaray İstanbulda ve Trabzonda ,Trabzonsporla yaptığı maçlara sezonun en rahat maçlaro olarak çıkardı,Samet Aybaba yönettiği her takımda Beşiktaş maçlarına Ali Kıran Baş Kesen mantığıyla çıkardı,o maç biter bir hafta sonra o takım süt dökmüş kedi misali oynardı,diğer büyüklerle oynadığı maçlar dahil.

Abdullah Avcı'yı yüz yüze bu sene iki kere gördüm ikiside havaalanındaydı bu kardeşimiz Galatasaray'lı orası kesin ve nedense Fener ve Beşiktaş maçlarındaki takımının mücadelesini bir türlü Galatasaray müsabakalarında göremedik,isyan bunadır,Yoksa Beşiktaş maçda kaybedebilir rakip daha iyidir futbol oynar yener geçer,bende alkışlamazam bile eh biz bunu hak ettik der geçerim.

Sonuç olarak yatmak suçtur,kimse kimseye yatmasın futbol izleyelim yeter.


http://bjktaraftarproje.com/