22 Şubat 2009 Pazar

Helal Olsun Hentbolcülerimize.

foto:resmi site -Deli Murat'a dikkat :) -
foto : resmi site

foto : cep telefonum :)
foto: cep telefonum :)

Bugün Hentbolcularımızı desteklemek için Fulya’da , Süleyman Seba Spor Salonundaydık.
Forzabeşiktaş’ta ve kulübün resmi internet sitesinde iki gündür destek talebi yayınlanınca tribünler tamamen dolu bir o kadar da coşkuluydu.
Yönetimden de Kenan Öner,Bülent Deriş ve Halim Aydın’ı gördüm.Maç yayını varmıydı bilemiyorum ama 3 tanede TRT kameramanı maçı çekti.
İlk maçı deplasmanda 26-25 kaybetmiştik, bu maçı 25-24 kazanınca deplasmanda daha fazla gol attığımız için Avusturya ekibini eledik,maç öncesi ve maç sonrası büyük sevinçler yaşandı haliyle.

Bizim takımda kalecimiz dahil “ki son dakikalarda çok kritik kurtarışlar yaptı” bütün takım çok iyi oynadı ,ama Utku ile Zeliç bir başka oynadı.Bu ikisini al koy bizim futbol takımına hırslarıyla kazanma arzularıyla katkı sağlarlar valla : ) .Zeliç ‘in bir ara ikili mücadele de formasını bile yırttılar,mücadele dediğime bakmayın yarı amerikan futbolu gibi oynanıyor bu oyun kim kimi tutarsa Allah yarattı demiyor.Hentbol beklediğimden sert bir spor çıktı Özellikle Kuzey Avrupa ve eski doğu bloğu ülkelerinde popüler olduğunu biliyordum.Gerçi çok şükür iki takım futbolcuları da profesyonelliği ellerinden bırakmadılar yoksa karışacaktı ortalık.

Tekrar tebrikler Hentbolcülerimize ,Hentbol Takımımız, bu galibiyetle birlikte bu kupada çeyrek finale yükselerek Hentbol Tarihimizdeki bir ilke de imzalarını atmış oldular. Yöneticilerde bir zahmet prim verip takdir etsinler bu verilen emeği.

3 yorum:

Ömer dedi ki...

Prim mi? Abi adamlarin once normal maaslari odensin de, prim kusur kalsin yahu :(

Smyrna dedi ki...

prim :D

Kartal Bafiler dedi ki...

Ulan en sonunda ben çıkartıp dağıtacağım primleri :)


http://bjktaraftarproje.com/