9 Şubat 2009 Pazartesi

Haydi Hayırlısı.


Öncelikle bu proje uzun dönemde Beşiktaş’ın geleceğine büyük fayda sağlayacaktır , ama kısa dönemde Yıldırım Bey’in borçlarını kapatmak için kullanılacağı kesin.
Bunun dışında aşağıda çok heyecanlı bir metin yazılmış.Bana ilginç mi komik mi geldiğini çözemediğim yerleri kalın yazıyorum :)
Haydi hayırlı olsun.
* * * * *


Tarihi Açılışa Sayılı Saatler Kaldı
09.02.2009

Türk Sporu’nun en önemli projesi olarak kabul edilen, Kulübümüz’ü dünyanın en büyük kulüp gayrımenkul yatırımının sahibi yapan BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’nin açılışına artık sayılı saatler kaldı...

Fulya’nın açılış kurdelesi 11 Şubat 2009 tarihinde muhteşem bir törenle kesiliyor...
BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ni hayata geçirerek, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli ve en büyük kulüp gayrımenkul yatırımına sahip olan Kulübümüz, 11 Şubat 2009’da Fulya’yı muhteşem bir törenle açıyor... Başkanımız Yıldırım Demirören’in bizzat ilgilendiği açılış töreni, birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.
Açılış günü saat tam 18.00’de, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde yer alan iki residence ile ofis ve hastane binalarının dış mekanında projeksiyon sistemi uygulanacak. Video projeksiyon (yansıtma) ve PIGI scroller (kayan) projeksiyon sistemlerinin birleştirilmesi suretiyle Beşiktaş Kulübü’nün sembolü olan Kartal’ın binaların üzerinde uçtuğu illüzyonun yaratılmasına ek olarak; Ulu Önder Atatürk’ün, Türk bayrağının, BJK bayrağının ve Beşiktaş Kulübü başkanlarının fotoğraflarından oluşan bir animasyon sergilenecek.

BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde yer alan binaların üzerinde yapılacak bu animasyon şovda, Kulübümüz’ün ilk başkanı Mehmet Şamil Bey’in yanı sıra Fulya’da emeği olan başkanlarımız Hakkı Yeten, Mehmet Üstünkaya, Süleyman Seba, Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören’in fotoğrafları gösterilecek. Binaların dış cephesinde yapılacak bu şovu, salonun içerisine kurulacak olan küreler ve led ekranlardan konuklar da izleyebilecek. Dış mekanda yapılacak animasyon şovla başlayacak olan açılış töreni, iç mekanda yapılacak birbirinden farklı şovlarla devam edecek.
Dış mekanda yapılan animasyon şov, iç mekanın girişinde yer alan iki kokteyl alanında, iki adet iki metrelik küreler ve led ekranlar üzerinden de senkronize edilerek yansıtılacak. Toplantı salonuna ait tüm duvarlar uygun bir materyalle gergin bir şekilde giydirildikten sonra, watchout ismi verilen özel bir programla belli bir akış sırasına sadık kalınarak hazırlanan görüntüler, tam yirmi sekiz adet projeksiyon cihazı aracılığıyla yansıtılacak.
Davetlilerin yerleşme sürecinin tamamlanmasının ve ışıkların kapatılmasının ardından perdeler açılacak ve yüksek müzik eşliğinde izleyicilere, Beşiktaş tarihinde önem taşıyan anların sergilendiği film arka plan animasyonların birleştirilmesi suretiyle gözlere, kulaklara ve duygulara hitap eden etkileyici bir şovla sunulacak.
Kapalı alanda 165 metre uzunluğundaki duvarlardan oluşan bir ölçekte gerçekleştirilecek video ve animasyon projeksiyonu, Türkiye'de ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. Dış ve iç mekan duvarlarında yapılacak olan bu animasyon şovların ardından sahnede ise davetlilerin nefes bile almadan izleyecekleri 1,5 saatlik bir program sergilenecek. Sahnede sergilenecek programın her dakikası sürprizlerle dolu olacak.
2 ay önce projesi hazırlanan açılış töreni için fiziksel olarak dört hafta önce çalışmalara başlandı ve törenin son gününe kadar hazırlıklar aralıksız devam edecek. 550 kişinin görev aldığı törende, 80 teknik personel, 12 km kablo, 1.500 kw güç jeneratörleri, 500 metre truss sistem, dünyada ilk defa 167 m. 668 metrekare görüntü ekranı, 120.000 wat ışık gücü, 17 tır teknik ekipman kullanılacak.
Tören için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, konukların davetiyeler ile birlikte sunulan güvenlik kartlarını yanlarında getirmeleri gerekecek. Beşiktaş Kulübü, dünyanın en büyük kulüp gayrımenkul yatırımlarından birine sahip olduğu BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi açılışını uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir törenle gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok:


http://bjktaraftarproje.com/