16 Şubat 2009 Pazartesi

Beşiktaş 1 - Trabzonspor 1


Trabzonsporu bu maçta iki pozisyonda hatırlayacağım ilki attıkları balına gol ,ikincisi 85.dakikada kullandıkları ilk korner.

Nerde Fenerbahçe maçındaki Trabzon nerde dün akşam İnönü'deki Trabzon.Anlaşılan Ersun Yanal puanlara değil puana gelmiş,bizim gol atacağımız kesindi bu futbolla ama Ersun Hocaya piyango çıktı maç boyu kaleyi tutan tek topları gol oldu.

Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki dün akşamki maç yüzde yüz Beşiktaş'ın hakkıydı ama futbol da böyle bir şey işte.

Maç içinde bizim Delinhoyu beğendim Yattara'yı sildi resmen sahadan,Nerdeydin sen be Delinho diyesim geliyor iki haftadır powerade manyağımı oldun :)
Tribün camiasında Dökme Beton diye tabir edilmeye başlanan Ernst'ü kim akıl edip transfer ettiyse teşekkür ediyorum,bana bu arkadaşla çok sevişeceğiz gibi geldi.
Son lafım da ırkçılıkta haklı bir ünvana sahip olduklarını maç öncesi Alen'i hedefe koyarak yaptıkları zeka düzeylerine yakışan tezahürattan dolayı Trabzonsporlu taraftarlara , size biraz sempatim var dı onuda dün akşam bitirdiniz,bravo size bu ülke sizinle gurur duyuyor.

8 yorum:

Smyrna dedi ki...

blog hayırlı olsun :)

saldırgan blog istemiyoruz :P

Kartal Bafiler dedi ki...

Sakinleştirdim blogu,saldırmayacak artık abisi... :)

Adsız dedi ki...

Dünkü maçta Ülker'i anlamadım ben bu arada, hocam bu konuda da bi şeyler yazsana.

Kartal Bafiler dedi ki...

@kartalizma , ülker mevzuu şu,zaten pek sevilmiyorlar kendileri, özellikle herkese eşitiz ayaklarıyla Fenerin nikah yüzüğünü takıp bize de arada öpücük verdiklerinden dolayı.

Birde bunun yanında taraftar maç öncesi Alen'i sahanın ortasına davet edip de bunların bayraklarını tutanlar yerlerinden ayrılmayınca önce sakin sonra haşin bir tepki verildi,akabinde usul usul boşalttılar orta sahanın göbeğini,ha insan sponsoruna bunu yapar mı laftan anlamıyorsa iki yüzlü davranıyorsa yapar anasını satayım.

Gül gibi Beko'ya nasıl kıydı bu adam hala anlamıyorum,500.000 usd az olsun Beko kalsaydı kardeşim.

petit dedi ki...

Aa ne güzel yeni bir futbol blogu. Dün yoktu da :)

Kartal Bafiler dedi ki...

kendisini neredeyse kaybediyorduk ki son anda hayata döndürdük @Petit :))

Adsız dedi ki...

maça biraz geç girdik. alen için tam olarak ne diye bağırdı lavuklar?

Kartal Bafiler dedi ki...

Burda o laflar geçsin istemiyorum.


http://bjktaraftarproje.com/