27 Ocak 2008 Pazar

Beşiktaş 3 - Gaziantep 1















Beşiktaş Plaza











Yine yeniden alıştığımız üzere maçta ilk golü yiyen biz olduk,ama Beşiktaş bu tarz rakipler karşısında 3 forvet ve çok zengin forvet arkası futbolcularla top oynadığı müddetçe İnönü'de maç kaybetmez.Derbilerde bu taktik işlemez gibi ama bunu hocamız da görüyordur zaten.



İkinci yarı başlayınca yavaş yavaş oynana futboldan gösterilen azimden memnun olmaya başladım.Takımda isim vermek iyi değil ama bir yerde derdimi paylaşmalıyım,Ali Tandoğan kardeşimizi görmeye dayanamıyorum,Hadi Üzülmez'e bünye alıştı ne yapsa etkisini çabuk yitiriyor ama Tandoğan futbol oynamakdan sıkılmış gibi.Yozgatlı desen ortada yok,Serdar Özkan'la dönüşümlü takılıyorlar.



Unutmadan Sinan Engin bir an önce gitsin bu kulüpten,hiç ama hiç ısınamıyorum kendisine.


Holosko'ya için çok ama çok olumlu düşünüyorum 3.golden önce ceza sahası içindeki hareketini çok beğendim.topu aldımı genelde "yara yara" dikine giden bir oyuncu,Bobo'da coştumu böyle oynar.Amokachi 'de zamanında böyleydi,tribün sever böyle adamı,oyundan düştüğünü de görmüyorum.İyi transfer daha da iyi olacağının sinyallerini veriyor.Tabi Air İsmailden ,Yıldırım'lı Orhan'lardan fırsat kalırsa.


Tribün hücum marşını verdikçe goller gelmeye başladı bu da gecenin güzel anlarındandı.

6 yorum:

voodoo girl dedi ki...

fotoğraflara içim gitti, ironik bi şekilde tam da ankaraspor maçının olduğu haftasonu istanbuldayım kısmetse, kavuşuyorum inönüme =)
buarada ali tandoğanla ilgili görüşlerini paylaşıp bi de yanına baki mercimek'i koymazsam içimde kalır.

Kartal Bafiler dedi ki...

Baki arada çarşafa dolansada :)bence defansda şu an en formda olan futbolcumuz.

Ömer dedi ki...

Abi dengesiz dalislarindan biktim ben o adamin :) Ozgurcan'a da bodozlama daldi ve o frikikten golu yiyorduk neredeyse 1-1'ken,neyse ki Nobre savusturdu pozisyonu..

Ilk resmin buyugunu bir sekilde temin edebilir miyim abi ? Bittim o resme ozellikle...

Kartal Bafiler dedi ki...

Ömer resimlerin üzerine tıkladığında orjinal boyutlarıyla açılıyor.
Baki'den iyisi gelene kadar bu sene adamın moralini bozmayalım :)

Hiç bir şey yapmasa rakibi korkutuyor :)

voodoo girl dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
voodoo girl dedi ki...

aynen ömerin dediği gibi, adamda bence iq sorunu var sanki biri buna demiş ki bak bu top buna doğru koşacaksın o da artık allah ne verdiyse =) ayrıca bi defans oyuncusu için fazla adam kaçırdığını düşünüyorum. bi de defanstan ileri kontrollü top çıkartamıyoruz, baki vuruyo ileri doğru artık birine isabet eder ümidiyle, sonra o top rakibe gidiyo ve bizim kaleye pozisyon olarak dönüyo.

ama biz ki yasin gibi bi futbolcuyla şampiyon olmuş takımız, bakiyi abartmamak lazım belki de =)


http://bjktaraftarproje.com/