23 Eylül 2007 Pazar

Beşiktaş 3 - Denizli Kasapspor 2

Dün Ramazan münasebetiyle Kazan civarı boştu,yalnız her zamankinin aksine polis sayısı çoktu.Biraz sohbet ettikten sonra guruptaki arkadaşlarımızdan bazısı iftariyelik aldıktan sonra stada doğru ilerledik.

Maç öncesinde Federasyonu ve taraflı hakemleri protesto için kapıda siyah tişört verdiler,giymedim koydum cebime,sonra pişman oldum sahadaki dengesiz hakemi gördükten sonra ama iş işten geçmişti.

Bir şeyler dönüyor Beşiktaş'la Federasyon arasında ,ve tabiki Federasyon güdümlü hakem camiası arasında.Büyük ihtimalle Digitürk'e karşı Dsmart denen zımbırtıyı açıkca dile getiren ilk kulüp olduğumuzdan dolayı Federasyon ve maşaları harekete geçti,akıllarınca ceza kesiyorlar.

Maç başladı ilk gole bir şey diyemiyorum ama ikinci golde Torimik biraz daha dikkatli olabilseydi maçın gidişatı ve skoruda çok değişik olacaktı.Sahada Marsilya maçından farklı bir Beşiktaş vardı,en büyük fark maçı kazanmak istemeleriydi.

Dünkü maçın galibi sahadaki Beşiktaş kadar Tribündeki Beşiktaş'tır aynı zamanda.Maçta 2-0 gerideyken tribünün gösterdiği ve benim ancak bir kısmını kaydedebildiğim kısmını aşağıya yerleştiriyorum.Homurdanma yok,küfür yok sadece çoşkun bir tezahüratla destek var.Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum.Bu arada Türk tribün tarihinde localarla karşılıklı tezahürat yapıldı bayağıda iyiydi.

3.golden sonra sahaya inen dengesiz keşke tribüne geri gönderilseydi de her kes ağzına bir tane yapıştırsa 32 dişini dökebilseydik. Bir insanın bunu yapabilmesi için ya Galatasaray'lı yada Fenerbahçe'li olması lazım.Aramızdaki kuş beyinlileri ayıklamamız lazım.Mesela Hakemin tribünü çıldırtma seansı sırasında kapalıdan atılan tek tük yabancı maddeler için çok güzel tepki verildi,bu da iyiye işaret.

Maça gelirsek 0-2 'den maçı 3-2 ye pek temiz 3 golle ve bileğimizin hakkıyla getirebildiğimiz için mutluyum.

Denizlispor; açık futbol oynamaları iyi bir şey futbol adına, bizi yenebilirdiler de ama dünkü Beşiktaş karşısında hiç şansları yoktu.

Ama futbolun erkek oyunu olduğunu abartıp ,futbol esasen kasapların oyunudur kıvamına getirdikleri için gözümde zerre kadar değerleri kalmadı.Utanmadan Güvenç Kurtar maç sonu hakemlerden yakınıyor buna düpedüz psikolojik harekât denir ,sanki biz başka maçı seyrettik.Ayıp ettin Güvenç Hoca,direnemedik deseydin daha objektif olurdun.Senin kulübünün başkanı bile hakem için ağzını açamıyorsa biraz daha düşünmen lazım bence.

Hakem; Yunus Yıldırım,hani derler ya maçı katletti,bu arkadaş maçı ve maçın tüm akrabalarını katletti varsa eğer maçın babasını amcasını halasını tüm sülalesini katletti tek tek pozisyonları değerlendirmek böyle bir maç için zûldür.

Haluk Ulusoy,ne seni ne de seni seveni bugüne kadar hiç ama hiç sevmedim,görüşümde de değişiklik yok.

Demirören;gitmesini arzuluyorum ama kim var yerine geçecek birileri çıksın artık,ama lütfen gelen gideni aratmasın artık,Süleyman Seba'dan beri ne hikmetse gelen gideni aratıyor,sportif başarılardan bağımsızdır bu değerlendirmem.

Arkadaşları çeker gibi yapıp emniyeti fotoğraflıyorum...




















































4 yorum:

Adsız dedi ki...

Guzel bir blog hazirliyorsun tebrikler...

Yalniz 2. gol icin Torimik yorumunda unuttugun birsey var;

tamam Torimik iska geciyor ama golu atan adamin oldugu yeri savunmak uzere cuval dolusu para alan sinirli kapasitedeki kaptanimizin pozisyon icinde nerede oldugunu tartismak gerekir.

Hatta hic tartismadan o mevkiyi Tello'ya birakip kendisine bol sanslar denmelidir.

Keepcool

Kartal Bafiler dedi ki...

Torimik konusunda haklısınız,bazen inanılmazı yapıyor bazende en kolayını yapamıyor.

Ömer dedi ki...

daha once soyledim mi bilmiyorum,unuttum.
ancak senden bir istegim var abi.
bir gun stada erken girersen tello'nun tribune cagrilisini videoya ceker misin?
o melodiye hastayim yaa (:

videolar ve resimler on numara bu arada

Kartal Bafiler dedi ki...

Ömer o melodiye bende hastayım,bu maç kaçırdım bir dahaki maça inşallah diyelim.

bu arada biz daha tribünden T.. demeden Tello koştura koştura geliyor :)Ne meraklı adammış yahu...


http://bjktaraftarproje.com/