18 Nisan 2008 Cuma

Padişahım sen çok yaşa !

Karşılarında doğru dürüst muhalefet yok,Garibim Kamer Genç tek başına direkt söylemesi gerekenleri söyledikçe ona bile tahammül edemiyorlar.
Dün de mecliste(!) kıstırıp adamcağızı dövmüşler.
Haklılar padişaha laf söylemek onun haddine mi?
AKP'liler Kamer Genç'e saldırdı
AKP'li vekiller Gül ve Erdoğan ile ilgili sert sözler sarf eden Genç'e tekme tokat saldırdı
TBMM Genel Kurulu'nda Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirileri AKP'lileri çok kızdırdı. Genç, AKP'lilerin elinden CHP ve MHP'lilerin koruma çemberi oluşturmasıyla kurtuldu. TBMM Genel Kurulu dün Sosyal Gevenlik Yasası'nın kabul edilmesinden sonra karıştı. Katar ile askeri işbirliğini öngören uluslararası sözleşmenin görüşmelerinde Kamer Genç, hükümete yüklenerek, "Bunların ömrü 15 gün. Çankaya'ya çıkardığınız kişi, yeni uçaklar alarak bu ülkeyi yönetemez" dedi.
Bu sözlere AKP'liler, "Doğru konuş" diye tepki gösterdiler. Genç, hükümet sıralarında bir kişinin dışında kimsenin olmadığını belirtip, "Nerede bu Bakanlar Kurulu üyeleri? Tayyip gelsin karşımda konuşsun, Ben ona gerekli dersi veririm" deyince ortalık karıştı. Genç'in yerine oturmasının ardından aralarında Bayram Özçelik ile Zeyit Aslan'ın da bulunduğu bir grup AKP'li milletvekilleri Genç'in oturduğu sıraya giderek üzerine yürüdü. Bu arada CHP'li Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu oturuma ara verdi.
Ancak kavga sona ermedi. AKP'li Aslan'ın Genç'e yönelik tekmesini CHP'li Eşref Karaibrahim, önlemeye çalıştı. AKP'lilerin sayısı artınca, CHP ve MHP'li milletvekilleri ablukaya alarak Genç'i kulise çıkartmak istedi. AKP'li Enver Yılmaz, da "Şerefsiz, Başbakana hesap sormak sana mı düştü?" diyerek, Genç'in üzerine yürüdü. CHP ve MHP'lilerin çemberi altından kulise çıkartılan Genç'in peşinden gelen AKP'liler, tekme ve tokatla saldırıya devam etti. Bu sırada AKP'li Mustafa Cumhur, Genç'e saldırdı.

Hiç yorum yok:


http://bjktaraftarproje.com/