31 Aralık 2007 Pazartesi

Sen de mi Cumhuriyet.




Bağımsız dediğimiz Cumhuriyet Gazetesinin Spor Servisi de reklam verenin gücüne yenik düştü. Dün ve bugün spor sayfalarında basketbol haberlerini veriş şekli iyice durumu ortaya çıkardı.
Beşiktaş’ın Beykoz galibiyetini “Cola Turka Doludizgin” gibi bir başlıkla çıkmışlardı,bugün de Galatasaray’ın Oyak Reno galibiyetini “Cafe Crown Seriyi Bozmadı” manşetiyle duyurmuşlar.Hemen yanındaki başlık ise olması gereken gibi, “Fenerbahçe Ülker’in Zirve İnadı”

Öncelikle Salı günleri çıkan spor ekine Ülker Gurubu ciddi reklam desteği veriyor bunun dışında ana gazeteye de reklam veriyorlar. Böyle olunca haber yaparken bile 100 yıllık camiaların isimleri kenara atılıp sadece gazeteye reklam verenin o kulüplere sponsor olan marka isimleri zikredileliyor. Ama Spor Servisi ağırlıklı Fenerbahçe’li olduğundan Fenerbahçe başlıklarında sadece “Ülker” kullanılmıyor, ısrarla “Fenerbahçe Ülker” ismi kullanılıyor.

Kendilerine ; benzer yanlışlıklarını ,hatalarını objektiflik den uzak tutumlarını defalarca mail olarak iletmeme rağmen bir ses de çıkmıyor.

Para ,sen nelere kadirsin.!

Hiç yorum yok:


http://bjktaraftarproje.com/