7 Ocak 2009 Çarşamba

Sımsıkı Taş Gibi , Sımsıkı Taş Gibi Dimdik Dimdik !


Serdar Özkan'ın futbol zekasını geliştiremediğine şahit olmak beni üzüyor,güçlenemiyorda bir türlü meret,hala alt yapıdan geldiği için kendi gönül tartımda avansı var,bir süre daha hoyratça avansını kullanabilir.

Tigana gitti Serdar Kurtuluş bitti,önce sakatlık sonra mevki değişiklikleri,her halde psikolojik sebeplerde vardır ama üzüldüm ,Burak gibi Okan Koç gibi bir adam olacak sonuçta.

Hakem; bunların alayı manyak,su götürmez,bu akşam Tello onsekiz dışından frikik atacak topu aldı faul yapılan yere koydu ve gerilip hakemin düdüğünü bekliyor,bizim manyak taa beriden koşup geldi Tello'ya birşeyler söyledi ve topu ayağıyla en fazla 4-5 santim geriye itti ve koşarak o alandan uzaklaşıp vuruş için düdüğünü çaldı.Bir kere hakem dediğin adam topu kendi düzeltmez düzelt der futbolcu da düzeltir.İkincisi ulan şaşkın hebelek bari ben düzeltecem diye haldır huldur koştun 3-5 santim değilde 1 metre falan geriye it topu.Manyak lan bunlar,şaşırmışlar.

İster inanın ister inanmayın gözümün önünde olduğu için bu kadar kesin rakam verebiliyorum ,kamerelara düştüyse tvden seyredenlerde görmüş olabilir.

Belediye sporlardan nefret etmeye devam ediyorum.

Hafta içi salı günü hem de İstanbul'da iş çıkış saatinde kupa maçını saat 19.00'a koyan yayıncı kuruluşundan futbol federasyonuna kadar ne kadar dandirik herif varsa hepsine önce Allah'tan akıl diliyorum sonrada oraya gelen taraftarın kendilerinden çok nefret ettiklerini bilmelerini istiyorum.
Gecenin Tezahüratı;
Sımsıkı taş gibi , sımsıkı taş gibi dimdik dimdik,
Ermanı sevecez,Şansalı sevecez şimdik şimdik.

3 yorum:

Tuner dedi ki...

Altyapı'dan gelmiş olsa da; Her fırsatta kendini yere bıraktığı için, sürekli yüzünden o ağlak ifade eksik olmadığı için ve Ayhan puştuna kayıp kardeşi kadar benzediği için bende avansı kalmadı...

petit dedi ki...

Bu beste babamınmış. Ben de yeni öğrendim :)))
http://petitinyeri.blogspot.com/2008/12/babalar-ve-oullar-3.html

Kartal Bafiler dedi ki...

Dünya küçükmüş Petit :))
Babanızı kutlarım dillere pelesenk olacak kadar güzel bir beste çıkartmış zamanında.


http://bjktaraftarproje.com/