30 Ocak 2009 Cuma

Haydi Hayırlısı.


Uefa Finali 2009 için geçen yıl başvurmuştum,Dün biletler için kura çekilmiş , bir hafta içinde kurada çıkanların kredi kartların ödemeleri alıp kazananlara bilgi verilecekmiş.
Unutulmaz Milan - Liverpool ŞL finali Atatürk Olimpiyat stadında Berlusconi'nin hemen altında Ancelotti'nin biraz gerisinde seyretme şansıma sahip olmuştum :) ,kısmet bir de UEFA finali görmek isterim.

2 yorum:

designerk dedi ki...

açıkçası şampiyonlar ligi finalini evde izlemiştim. o dönemin şartları nedeniyle parasızdık. 3-0 olduğunda bile maç adım gibi emindim liverpool un kupayı alacağına. Fenerli arkadaşımada söylemiştim. Gülmüştü bana. şimdi yanyana gelince oturup o günü anıyoruz. Anacak neyi var derseniz maç sonu playstation yapmıştık. ben haliyle BEŞİKTAŞ o fenerdi. ve 3-0 dan maçı 4-3 almıştım. Andığımız konu bu.
Maç izleme olayına gelince en büyük dileğim camp de nou da bir barça maçı izlemek. hayali gerçekleştirmek için şimdiden uçak bileti bile aldım. Vize için koşturuyoruz artık. Barça yı Messi'li Xavi'li İniesta'lı olarak en büyük mabedde izledikten sonra heralde gözüm açık gitmem bu dünyadan diye düşünüyorum. Umarım herşey yolunda giderde bende naçizane blogumda paylaşırım herşeyi:))

Kartal Bafiler dedi ki...

@designerk ,ispanya macerası için senin için çok sevinirim ,kendi açımdan bende Juve,Milan,Manu,Liverpool,Shalke,Barca maçlarını kendi stadlarında seyretmeyi çok istiyorum(ruz)açıkcası ödediğim ev kredilerim var,onlar bir bitsin Allah diyorum,tutana aşkolsun :)

ŞL finali ile ilgil benimde öncesi sonrası çok anım var,bir gün fırsat bulursam karalarım...


http://bjktaraftarproje.com/