9 Ocak 2009 Cuma

Boku Çıktı

Boku Çıktı,

Yahu bizim resmi site ve onu yöneten zihniyeti artık benim aklım almıyor,Tabi en başında Demirören’in yaşayış ve olaylardan sıyrılmak için gerçekleştirdiği saçmalıklar.

Şimdi Zapo transferinde usülsüzlük kazıklanma var deniyordu,en sonunda Udinese’den gelen futbolcunun transfer fiyatını gösteren ve bizimde 4-5 ay sonra neredeyse iki katı transfer parasına bu futbolcuyu transfer ettiğimizi gösteren belge yayınlandı ya.Bizim aklı evvellerde ilgili menejerden şu aşağıdaki açıklamayı almışlar.;

Şaka gibi diyordum eskiden artık kabus gibi diyorum,Allah aşkına susun ,susun aklınız yetmiyorsa susun kardeşim!

* * *

Mithat Halis’den Açıklama
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=13959
08.01.2009 13:39

Zapatocny transferi hakkında üç gündür basında yer alan haberlerle ilgili, menajer Mithat Halis internet sitemize özel açıklamalarda bulunarak, Başkanımız Yıldırım Demirören’den özür diledi. Halis, belgeleri kendisinin basına verdiğini ve bu nedenle de pişman olduğunu ifade etti.
Halis’in açıklaması :

"Fanatik Gazetesi’ne Zapatocny’nin geçen sezonun devre arasında gündeme gelen transferi ile ilgili Udinese Kulübü’nün teklif faksını basına ben verdim. Hiç bir önemi ve resmiyeti olmayan bu belgeyi ortaya çıkartmam için bazı basın mensupları da beni uzun zamandır zorluyordu, - Bu faksı basına verelim. Başkanı zor durumda bırakalım, Başkana vuralım- diyorlardı. Ben bu faksı basına vererek hata yaptım, pişmanlık duyuyorum. Çünkü gazete sayfalarında yayınlanan haberlerde konuyu ve benim söylediklerimi çarpıttılar. Böyle yapacaklarını bilseydim faksı onlara vermezdim.

Bu nedenle çok üzgünüm ve Başkan Sayın Demirören’den özür diliyorum.

Saygılarımla”

Mithat Halis

2 yorum:

petit dedi ki...

Türkiye'de başkanlar kendilerini ciddi ciddi padişah zannediyor herhalde. Bu ne ya. Düşünsene Milan'ın sitesinde Galliani'nin izniyle böyle bir açıklama yayınlanıyor. Yemin ediyorum 1 sene karikatürleri yapılır.

Kartal Bafiler dedi ki...

Ah ahh, çekilecek cezamız var işte...neyseki müebbet değil,ya da inşallah müebbet değildir.


http://bjktaraftarproje.com/