24 Ocak 2009 Cumartesi

Ben Onun Ne Demek İstediğini Anladım.



"Oyuncu küfür etti.
Hangi dilde ne söylediği önemli değil.
Ben onun ne demek istediğini anladım."
Selçuk Dereli


Anlarsınız tabi, formalar değişince,başkanlar değişince anadiliniz gibi anlarsınız .
Bu ülkede senin her musibete bulaşmış camianın bayrak adamı,kıçımın delikanlısı Beşiktaş'ı 101.yılında şampiyonluğa giderken yüz yıllık performans sergileyerek kaşını kaldırana 5 kırmızı yapıştıran Cem Papila'sı Ayhan Akman adında hiç bir parçasında meymenet barındırmayan futbolcu evladı suratına karşı, milyonların önünde 1,5 metreden iki kere Hassiktir !!! çektiğinde Bu delikanlı 5 dakika Ayhan'ın ne dediğini çözememişti,sonra yaladı yuttu o Hassiktiri!!! gargara yaptı devam etti mükemmel maçını yönetmeye.

Kanayan maziyi deşmeye de gerek yok altında kalırsınız alimallah .Daha bu sene sezonun ilk yarısında Kadıköyde bir maçın devre arası olduğunda,orta sahada bekleyen hakem triosuna koşarak gelen Fenerbahçeli Edu denen futbolcu suratınıza 2 metreden futbol topunu yapıştırınca hareketin ne anlama geldiğini anlayamayıp eliniz ayağınıza dolaştıktan sonra bir sarı kartı çıkartma gafletinde de bulunanda her boku anlayan sizlersiniz.

Aynı Fenerbahçenin yıldızı ,basın zoruyla şirin surat yaratılmaya çalışılan Roberto Carlos şahsiyeti sizin yan hakeme su şişesi fırlatınca kafanızı yukarıya çevirip yağmurmu başladı diyende , suratınıza ispanyolca Orospu Çocuğu !!! denildiğinde de "Ben Onun Ne Demek İstediğini Anlamadım diyen de yine sizin çocuklar.

Ama nedense bize gelince anladığınızı , onlara bunlara gelince anlamadım dediğiniz mevzular da babasınıda sevmezdimlerin Çakır'ı Delgadoyu Galatasaray maçında süper ötesi ingilizcesine rağmen bir türlü normal algılayamadı.

Bir yerde hakem mevzusu açıldımı hep söylediğim şeyi burda da paylaşacağım;
Bu tribün sporcu tribündür, kondisyonu sağlam tribündür,
Ahirete hazırlıklı olun ne tarafa düşerseniz düşün,
Sizi , bizden ne zebaniler kurtarabilir ne de melekler.

Tarihi Beşiktaş Köftecisi









5 yorum:

muhder dedi ki...

sadece merak ettiğim bir soruyu soracam kartalbafiler: yönetim suçsuz oyuncuya neden 75.000 euro ceza kesti bu karttan ötürü?

Kartal Bafiler dedi ki...

Futbolcu suçsuz değil @Muhder ,
Burda esas konu uygulanan çifte standart.
İlk aklıma gelen örneklerde de belirttiğim gibi futbol camiasında tüm takımlar eşit,dört büyük takım daha eşit,üç büyükler çok daha eşit,Fenerbahçe ve Galatasaray ise eşitlikler üstü...

muhder dedi ki...

"İlk aklıma gelen örneklerde de belirttiğim gibi futbol camiasında tüm takımlar eşit,dört büyük takım daha eşit,üç büyükler çok daha eşit,Fenerbahçe ve Galatasaray ise eşitlikler üstü..."
buna itiraz edecek kimse bulunmaz sanırım...

Adsız dedi ki...

maraton haber çubuğu hala yukarıda duruyor.

Kartal Bafiler dedi ki...

maraton haber çubuğunu kendim içn koydum esasen,mecbur duracak,yapacak bir şey yok.


http://bjktaraftarproje.com/