20 Eylül 2009 Pazar

Kadınlar Hamamı Spor.


En son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim;
-Ben hayatımda bu kadar çok karı kılıklı futbolcuya sahip bir camia görmedim.Büyük ihtimal Hurma'dan kaynaklı etkileşime uğramışlar.

Maç boyu biri direkten dönen diğer ikisinin nasıl kaçırılabildiğini anlayamadığım üç net gol pozisyonumuz olabilir,Kayseri Kadın spor maç boyu oyunu kendi yarısahasında kabul etmiş olabilir,Beşiktaş bal yapmayan arı misali çok çalışmış olabilir ama bu Kayseri takımı futbol oynamak isteyen futbolculardan değil de hamamda göbek taşına yatıp kalkmak bilmeyen topçulardan oluşmuş. Ağırlılı olarak bu nedenle futbol oynanamadı.

Hiç yatmadılarsa 8-9 defa dakikalarca yerde uzandılar bazı yatışlarından önceki pozisyonlarında işin içinde Beşiktaşlı futbolcular bile yoktu kendi takım arkadaşlarıyla birlikte çıktıkları hava toplarında top mermisi yemiş gibi sahaya boylu boyunca uzandılar,tabi tüm Kayseri kadınsporlu futbolcuları bir mucize bekliyordu, peki ne zaman ? Büyük yatışa geçtikten bir iki dakika sonra saha kenarına sedyeyle geldikleri zaman arife günü münasebetiyle yukardan bir ilahi güç tüm sakatlıklarını bir anda iyileştiriyordu,saha kenarına çıkan sahtekarlar birden koşar adım taç çizgisinin önünde bitiyordu.

Birde dürüst denilen ama zerre futboldan anlamayan eyyamcı,sahtekar sert suratlı,futbol oynatmamayı maharet sana sözüm ona hakem olduğunu zanneden bir Bünyan vardı sahada,Kayseri Kadınlar sporun tüm futbocularına göbek taşında sıkılmadan bol bol kese atan Bünyan...Aferin sana Bünyan kim bilir attığın keselerle dün kaç kişinin gözüne girdin.Maç sonu uzattığın o altı dakika içinde teşekkür ederim o yaptığın zeka özürlü hesaplamayı sana ancak öbür tarafta sorabileceğim ne yazık ki,iyisin yine otorizatör manyağı hakem bozması.

Keşke 2-0 yenilseydik ama bir futbol takımına , karı gibi futbol sergileyen bu şark kurnazlarına değil,o zaman bu taraftarda daha önce yaptığı gibi rakip takımı alkışlamayı bilirdi.

Gelelim Beşiktaş'a ,ben Denizli'nin uzun yıllar takımın başında kalmasını isteyenlerdenim,Demirören'in ise mümkünse hemen ,mesela bir saat içinde istifa etmesini istiyorum.Ama mutlaka ve mutlaka kulübü soktuğu iki yüz milyon dolarlık borcun kendi alacağı olan elli miyon dolarlık kısmını kulübe hibe ettiğini açıkladıktan sonra.

Sana bu kadar oyuncak yeter,oynama artık Beşiktaş'la,hatalarından bile ders almayı bilemeden aynı hatalarını ısrarla tekrar edip bütün işi batıracağın başka bir pahalı meşgale bul kendine ,sen bulamazsan baban bulur sana!

2 yorum:

Siyah dedi ki...

Mail atmak istedim ancak mail adresinizi bulamadim. Size ulasma adina bu yolu denedim ben de.

Sadece Besiktas ile alakali videolardan olusan bir blog yapmaya calisiyoruz. Elimizden geldigince guncel tutmaya calistigimiz bir blog. Inceledikten sonra blog listenize eklemeye uygun gorurseniz sevinirim.

Tesekkurler...

http://videosiyahbeyaz.blogspot.com/

Kartal Bafiler dedi ki...

Ekledim @siyah... Gayet güzel bir site...başarılar...


http://bjktaraftarproje.com/