11 Eylül 2009 Cuma

Şakamısın Birader Sen ?


Başlıktaki iğrenç türkçe için peşinen özür dilerim,lakin başka ne denilebilir "bu kafa" için bilemedim açıkcası

NTV.



Saçmalamalarının devamı ilgili linkte mevcut.Bu konuda ben de aklımdakileri yazacaktım ama sustum ,ölen vatandaşlarımızı düşünerek böyle bir felaketten bile AKP zihniyeti eleştiriliyor anlamı çıkmasın diye.

Ama bu şehri yönettiğini zanneden ,yerel seçimlerde bile Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkamayıp Başbakanını bu işi süren bir adam böyle boş boş akıl mantık dışı konuşunca dayanamıyor insan.Artık pişkinlik sınırını da aştı "bu kafa", başka bir şey yapıyorlar.

Son yaşanan sel felaketinden önce de defalarca istanbulun derelerinin bulunduğu alanları mütemadiyyen su bastı,15 yılda vatandaşlar da öldü bir çok maddi ve manevi zararda oluştu.
Zamanında İstanbul'a su yağmadı diye CHP'li belediye başkanına akla hayale gelmeyecek bel altı vuran "bu kafa" senelerdir sürünmesine rağmen sırf kendisiyle aynı kafada olduğu için başımızdaki beceriksizlere toz konduramıyor.

Şu 15 senede yaşanan feleketler,bu felaketler karşısında belediyenin aczi ,tipi,sel,toprak kayması,iş hanının kendi kendine havaya uçması,trafik çeşmekeşi vb. CHP'li bir belediye başkanı yönetimdeyden gerçekleşseydi taş taş üstünde kalmazdı,Ne dinsizliği kalırdı ne de uğursuzluğu..
Aynı şekilde gelen buyruğa istinaden başlatılan bir vatanı bölme operasyonu var.Adını da "Açılım Planı" koymuşlar.Yine ister istemez düşünüyorum bu açılım planını CHP yapsaydı, ne bölücülüğü kalırdı ne komünistliği ,şimdi normalde Beyazıtta cuma namazı sonrası toplanıp CHP iktidarına saldıracak güruh başka bir ülkede yaşıyormuşcasına tüm bu olaylara uzak.
Mayamız bu , bu mayayla beraber yaşamaya mecburum.

1 yorum:

UGUR BEKTAS dedi ki...

İyi olan herşey AKP döneminde olmuştur..
Hatta İstanbul'un fethi bile..
Kötü olan herşey ise M.Ö bile olsa CHP'nindir..
Yersen !


http://bjktaraftarproje.com/