28 Ağustos 2009 Cuma

Şans da Lazım...










Maç boyu golü aradık durduk,fena da oynamadık aslında iki direkten dönen top ve sayısız gol girişimi vardı,Serdar Efendiyi bile beğendim bu maçta,ama bazen %1 likde olsa şansın yanınızda olması lazım ,Nihat penaltı pozisyonunda kendini yere atmış hiç hoşuma gitmedi , yenil Nihat ama kendini yere atma.

Tribünler belli özlemiş takımı kapalıdaki sopalı pankartları beğendim el emeği göz nuru iş çıkartılmış, ramazan ayına rağmen tribünlerdeki taraftar sayısıda beni memnun etti 70 milyona kapalı alt 100 milyona kapalı üst bileti satılıyor.Üst kata çıkan merdivenlerden geçiş serbestti kulüp resmen üstten kombine - bilet alanları enayi yerine koyuyor.

Denizli'yi tutuyorum , her şeyden öte kendini eleştirenlerden tamamından çok daha zeki bu bile yeter.
Tabata bir an önce takıma girsin, hem beğendiğim bir futbolcu hem de alışılmışın dışında organizasyonlar yapacak biri lazım bize.
Çok daha iyi günler göreceğiz, sadece biraz daha sabır.

13 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

fotoğraflar gösteriyor ki bu sene kapalıya geçiş yapmışız. daha iyi olmuş ikimizde eski açıktan benzer açılardan benzer fotoları çekiyorduk zaman zaman. şimdi karşılıklı fotolar çekeriz. :D

marmara

The Eagle Abroad dedi ki...

Ellerine saglik, resimlerini ozlemistik...

Kartal Bafiler dedi ki...

Sağol Marmara ilk maçtan önce mevkini bildirirsen senide çekerim :)

Gurbet Kartalı videolarda var kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.

Smyrna dedi ki...

abi akşama uçak bileti alınıp 12-13 gibi istanbul'a gelinip manchester maçı izlenecek.

haber vereyim dedim...

Şairler Parkı dedi ki...

yerim her zaman sabit aslında. eski açık üst kat. bloga son koyduğum fotolara bakarsan tam olarak koordinatlarlar hakkında fikir sahibi olabilirsin. ama ara sıra foto için alta iniyorum. ne kadar enterasandır ki yağmurlu bir antep maçında aşağı inip eski açığı çektiğimde seni de kadraja almışım. tabi ki bunu sen kendini flickr de taglayınca anladım.

http://www.flickr.com/photos/15452775@N08/2880292748/

siyahlabeyaz benim yani. ama oraya foto eklemeye üşeniyorum.

marmara

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

fotolar güzel olmuş, eline sağlık :)

Unknown dedi ki...

Ezeli rakiplerin brezilya milli takım oyuncularını 7 milyon(elano) ve 5 milyon(santos) eurolara alırken senin gaziantepsporda 1 mac iyi oynayıp diger mac kötü oynayan,istikrarsız bir oyuncu olan,brezilya milli takımına cagrılmayı gectim yanından dahi gecmeyen,egosu son derece yüksek olan tabata ya 8 milyon euro vermen en hafif tabiri ile sacmalık.
mustafa denizli nin zeki olup olmaması ile ilgili bir sey diyemiyorum ama kaliteli bir teknik direktör oldugunu düsünmüyorum.
Ne zman ne yapacagı belli olmayan 2 kaleciyle,defans kurgusu tam oturmamıs bir savunmayla,fink ve ernst gibi son derece 2 düz oyuncuyla bu sezon besiktas,gecen seneki halleriyle yalnızca allahları bir olan ezeli rakiplerine karsı isi zor olacaktır.ilk ikiye girecek olan ezeli rakiplerinden 2.siyle arasındaki puan farkının en az 10 olacagını düsünüyorum.
bjk nin ve bjk taraftarının en büyük sanssızlıgı yıldırım demirören in bjk taraftarı olmasıdır.

Kartal Bafiler dedi ki...

@Marmara fırsat bulabilirsen flickr'a da ekle bence fotoğraflarını inanılmaz bir amatör arşiv oluşuyor orda,senin de fotoğraflarını çok beğeniyorum, yer alsın orada..

@Aguila Negra sağol öğrenmeye devam ediyoruz... :)

Kartal Bafiler dedi ki...

@Smyrna bieti hangi tribünden aldın ?

Smyrna dedi ki...

abi daha satışa çıkmadığından alamadım doğal olarak. ama eski açık ya da yeni açık falan alırım heralde. kombine yoksa sende ve eski ya da yeni açığa girceksen paslaşırız?

Kartal Bafiler dedi ki...

@Smyrna bu sene kapalıdan aldım kombineyi ama maç günü mutlak görüşelim ,iş çıkışı geleceğim ama en azından bir şeyler içeriz kısada olsa..yola çıkmadan önce haberleşiriz.

Smyrna dedi ki...

tamamdır abi.

saygılar

Facchetti dedi ki...

Biraz geç olacak ama 'BELEŞTEPE' pankartını beğendiğin teşekkür ederim abi.:D


@Marmara

Gökhan abi,eski açık üstte isen Manchester maçında beraber izliyelim maçı.Bende hep oradayım.


http://bjktaraftarproje.com/