8 Temmuz 2009 Çarşamba

BİR KUTLAMA DA KAPALIÇARŞI'DA





Abimin Kapalıçarşı'da çalışmasından ve Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneğinin kurucu üyelerinden olması nedeniyle aşağıdaki kutlama yemeğine bende katılacağım.İzlenimlerimi aktarırım .
Ama hâlâ nasıl Kapalıçarşının içinde şampiyonluk yemeği-kutlaması yapılacak anlayamadım :)
* * *
BİR KUTLAMA DA KAPALIÇARŞI'DA

Beşiktaş'ta çifte kupa mutluluğu devam ediyor!.. Siyah beyazlı taraftarların, tarihi Kapalıçarşı'da bir kutlama yapacağı öğrenildi!.. Kapalıçarşılı Beşiktaşlıların organize edeceği kutlamanın 12 Temmuz Pazar günü yapılacağı belirtildi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çin Konsolosluğuna Gidiyoruz!

İçimiz kan ağlıyor!

Kendi soyumuzdan olan müslüman türk kardeşlerimiz haince, acımasızca, şerefsizce katledilmekte ve bu olaylara maalesef tüm dünya seyirci kalmaktadır.

Bu yaşananlara artık bir dur demenin, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermenin ve bir kıvılcım olmanın vakti geldi.!

Cumartesi günü 14:00’de Tarabya’da bulunan Çin Konsolosluğuna gidip protestoda bulunacağız. Galatasaray’lı olup olmaması hiç önemli değil herkes eşini dostunu, arkadaşını alıp cumartesi günü Tarabya’da olmalı!

ultrAslan

Adres Bilgileri :
Memduh Paşa Yalısı Mısırlı Cad. Tarabya İstanbul
Tel : 90 212 299 21 88

kkskblog dedi ki...

Kutlama süperdi. Yemeklerde gayet güzeldi. Yeni gördüm blogu biraz geç oldu ama :D. Abim var demişsin kim acaba abin.Benimde abim yönetimdende :D

Kartal Bafiler dedi ki...

Abimin adı Engin,Dernekte tanımayan yoktur :)


http://bjktaraftarproje.com/