3 Mart 2009 Salı

Alın Şimdi O Jant Kapağını...

Melih Gökçek denen sinir bozucu futbol düşmanına hediye edin.Futbolla ve Ankarasporla alakası olmayan Beşiktaş ismini duyduklarında eziklikleri akıllarına gelip tribüne gelen ve Tello'nun omzuna Jant Kapağı atan mahlukatlar insan bile değilsiniz benim gözümde,En ufak bir tahrik olmadan sahaya jant kapağı atan kişinin hapse girmesi lazım,bugün Fener kendi kamera kayıtlarından elinde bıçakla adam kesen kişinin fotoğraflarını yayınladı,kesin girecek hapse,bu maçtada o kapağı atan gayri insanı şahsı normalde yakalayıp cezalandırması lazım emniyetin ama başka sorunları vardır şimdi onların.

Tabi işin birde başka bir boyutu var,maç Ankaranın ama seyircisi arada bunlarla karşılaşan Ankaragücünün,demekki bu kopuklar Ankara takımlarının maçlarını sırayla dolaşıyorlar,Bir hafta Ankaragücü,Öbür hafta Ankaraspor,Sonra Gençlerbirliği en son Hacet gidermek için Hacettepe,arada da bazı dakikalarda gönüllerindeki başka takımlar için tribünde kendilerini paralıyorlar,ne geniş gönülleri varmış bunların böyle.
Sonuç olarak bütün belediye takımlarından tiksinircesine nefret ediyorum.
Son söz de hakeme ,öyle penaltı mı olurmu lan utanmaz!

7 yorum:

muhder dedi ki...

ankaraspor'un genç leopar! tribün grubunun bunu yapacağını zannetmiyorum. tribün grubu diyorum ama topluluk olmaktan başka yaptıkları bir halt yok ampül t-shirtleri giyip bedava biletlerle gelip parayla bağırıyorlar. asaş stadı şehire yakın da değil öyle tahmin ediyorum ki tüm maddi! imkanlar sağlanarak bu maça özel tribüne malum takım taraftarları getirilmiş. yoksa ankaragücü dışında diğer ankara takımları maçlarında bırakın araba jantını millet 90. dakika gollerine sevinmekten bile uzaklar.

Kartal Bafiler dedi ki...

@Muhder jant kapağını atanlar Ankaragüçlüler zaten,attıktan sonra böğürmelerinden ve atkılarından anladım.

muhder dedi ki...

zaten anlamadığım şekilde ankaragüçlüler her ankara takımı maçında beşiktaş'a karşı hop diye çıkarlar. ankaragücüne en azından ankara'da tek taraftar bilinci olan takım olmasından dolayı bi sempatim var ama kendilerine rakip edinecekleri zaman iyi düşünmeleri lazım. anti-x diye bir oluşum içerisindeler, şehir takımı açısından makul olabilir ama beşiktaş ile ankaragücü hangi alanda yarışabilirler ki? mantıksız bir hareket içerisindeler akılları sıra rakip görüyorlar kendilerini.

petit dedi ki...

Anadolu'da taraftarlık kolay valla. Jant kapağı at, meşale yak, bıçak fırlat vs. Herşey serbest. İstanbul taraftarları ise mimli. Ne kendi şehrimizde ne de deplasman yaptığımızda rahatız. Polis her daim karşımızda. Ki bu tip işlere (meşale hariç) nadiren bulaşan oluyor.

Kartal Bafiler dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum @Petit , o jant kapağının İnönü Stadında atıldığını düşünemiyorum bile,Erman bile yazmamış o kadar önemsiz bir olay yani.

taksim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
taksim dedi ki...

bu arada Jandarma arkası Çarşı Ankara da değişik durmuş :)
Elimde bir foto olması gerekiyor bu tarz, bulabilirsem eklerim askapuska'ya..
iyi malzeme çıkıyor güvenlik güçlerinden :)


http://bjktaraftarproje.com/