19 Ağustos 2011 Cuma

Anlam veremiyorum


Anlam veremiyorum , one minute diyorsun , Filistin’e gideceğim diyorsun , İsrail’e sözüm ona posta koyuyorsun , ondan sonra Suriye sınırındaki mayınlı araziyi İsrail’e veriyordun neredeyse , Mavi Marmara’ya binen milletvekillerini gemiden indiriyorsun , milletvekilini katliamdan kurtarıyorsun , vatandaşını bilinmeze gönderiyorsun katlediliyorlar, dönüyorsun iki ay önce el ele kol kola poz verdiğin Suriye’ye demokrasi dersi vermeye çalışıyorsun neredeyse ABD’nin direktifiyle savaş ilan edecek duruma geliyorsun ama paçan yemediği için senelerdir Diktatörlükle yönetilen Suudi Arabistan ve türevlerine hemen yanıbaşında Demokrasiyle alakası olmayan yakın zamana kadar özgürlük ve demokrasi talebi için sokak gösterilerine sahne olan Şeriatla yönetilen İran’a ağzını açıp bir kelime edemiyorsun.


Hizbullahçıları yani kendi dava kardeşlerini bile fikir ayrılığına düştükleri için domuz bağıyla bağlayıp diri diri toprağa gömen ve üzerine beton döken katilleri tutuksuz yargılansınlar diye hapishaneden çıkartıyorsun bir gün sonra hepsi her normal zekaya sahip terörist gibi soluğu yurtdışında alırken , her ne olursa olsun bu ülkeye 30 yıl 35 yıl şerefle onurla hizmet vermiş teröristin karşısına canıyla dikilebilen , kendisine ait adası olan ve rutubetten etkilenmesin diye de duvarlarına avrupadan özel duvar kağıdı getirtiğin bölücübaşını Afrikadan toplayıp getiren , hakkında tutuklama kararı olduğu için denizaşırı ülkelerden görevini bırakıp gelen Türk Ordusunun Subay kadrosunun üçte birini oluşturan komutanlarını gaz odalarına tıkar gibi hücrelere hapsediyorsun.


Senin efeliğini “nedense” bir tek dibimizdeki yaşam alanlarını ABD ‘ye borçlu olan teröristler için , Amerika ’ ya karşı göremiyoruz. Valla çok güzel yere kapak atmışsın , hâlâ sana bir kudret bir mertlik bahşeden “çok akıllı” bir halk var.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Thank you for the sensible critique. Me and my cousin were just preparing to do a little research about this. We got a book from our area library but I think I learned better from this post. I'm very glad to see such fantastic info being shared freely out there..

Adsız dedi ki...

The Philadelphia Flyers and New York Rangers met in the 1997 Eastern Conference Final. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose jacket[/url] You may not want to sacrifice your sites rankings to make your site prettier. [url=http://www.saclongchampsparis.fr]sac longchamp solde[/url] Lnubyxhpu
[url=http://www.jacketstorontoonsale.com]canada goose kids expedition parka online[/url] Uyphhqypm [url=http://www.louboutinstoreuk.co.uk]christian louboutin uk[/url] hlwrbkyes http://www.cheapcanadagooseparkas.ca


http://bjktaraftarproje.com/