19 Ekim 2010 Salı

Bazen de Oyuncuya Göre Sistem Yapmalı


Hocamızı son Manisa maçında çok hatalı buluyorum.Burda eleştirim kesinlikle rotasyon falan değil sadece elindeki oyuncuların oyun kabiliyetleri belliyken hala olmayacak bir sistemde diretmesi bu maçı bize kaybettirdi.

Dikkat ettiğimiz üzere Hikmet hoca maçtan önce bizi yeneceklerinden çok emindi ve bizlerde biliyorduk oyunu ilerde tutması zor olan usta ayaklarından mahrum Beşiktaş’ın arkasına atılan topların büyük sıkıntı yaratacağını ama hocamız bunu sezinleyemedi uzun lafın kısası bu maç için söyleyebileceğim sisteme uygun oyuncun o maçta yoksa bazen de oyuncuya göre sistem belirlemek gerekir !!

6 yorum:

Ferit Demirci dedi ki...

Hocayı çok da haksız bulmuyorum açıkcası ,ama üzüldüğüm tek nokta daha ligin başında İnönü'de iki tane mağlubiyet yaşamamız.

murat dedi ki...

BENCE BU MAÇI KAYBETMEMİZİN EN BÜYÜK NEDENİ HOCAMIZ OLMUŞTUR TS MAÇINIDA KAYBETTİK İBB MAÇINIDA AMA BÖYLE UYGUNSUZ Bİ SİSTEMDEN DOLAYI DİİLDİ BİDE RAKİBİ ŞAŞIRTMAK GEREK ADAMLAR BİLİYO NE OYNİCAN EĞER O GÜN SAHADA ÜSTÜNLÜK KURACAK TOPU SENDE TUTACAK ADAMLARIN YOKSA DAHA Bİ SAHAYA YAYILMAK GEREKİYO O KADAR GENİŞ ALAN BIRAKMAK SORUN OLUYO TOPU TUTAMAYIP KAPTIRIRSAN GUTİ VARKEN q7 VARKEN SONUNA KADAR ÇIKAR SAVUNMAYI LAFIM YOK AMA TOP TUTAMIOYOSAN ARKANIDA AÇMİCAN BU TİP RAKİPLERE

Adem Polat dedi ki...

Arkadaşlar bence iş biraz da futbolcularda bitiyor ,mesela Tabata arkadaş o saçma sapan hareketleri yapmayıp sahada kalsaydı bu maç çok farklı olurdu.

murat dedi ki...

TABİKİ FUTBOLDA SAHANIN HAVANIN BİLE ETKİSİ VAR BEN TABATA OLAYINADA KATILIYORUM AMA YİNEDE NE BİLİM İLK YARI 11 KİŞİYKEN DAHA FAZLA GOLDE YİYEBİLİRDİK DEMEKKİ BENİM ANLADIĞIM SAHADA DİZİLİŞ DOĞRU DİİL GİBİYDİ

Smyrna dedi ki...

Ergün abi iyi günler. seninle iletişime geçeceğim bi mail adresi alabilir miyim acaba?

Kıvanç

Kartal Bafiler dedi ki...

Facebook'dan mesaj attım sana Kıvanç...


http://bjktaraftarproje.com/