29 Ocak 2010 Cuma

Bu adam kazanacak, saçlarım beyazlayacak !


Beyefendi kulüp yönetemiyor ama seçim çalışmalarında kazanabilmek için ne gerekiyorsa yapıyor,kulübü batırdığı hızda ,yönetimine senelerdir en azılı muhalif kim varsa kadrosuna alıyor.

Yani şu seçim döneminde harcadığı eforu altı senedir kulube harcasaydı Beşiktaşımız şimdi çok farklı konumda olurdu.Şimdi aşağıda benim dikkatimi çeken üç yönetici adayı hakkında bir şeyler söylemek istiyorum .Hem de dayanamayıp gecenin bir yarısı yazıyorum,çünkü yazmazsam gözüme uyku girmeyecek.
Sinan Vardar !!

Metin Keçeli !!

Bülent Çağlar !!

Sinan Bey yönetimden ayrıldıktan sonra katıldığı her platformda ,her platformda Demirören'e demediğini bırakmayan biri,hatta yanlış hatırlamıyorsam kulübü iki kişi yönetiyor,transferleri gazetelerden öğreniyoruz bile demişliği vardır.

Metin Bey'i Allah'a havale ediyorum,2 gün önce basın toplantısında söylediklerini duyduktan sonra hala o resmin içerisine ne cüretle girebildiğine şaşırıyorum,bu yapıda bir insanın Beşiktaş'a nasıl bir faydası olacak bilmiyorum.

Bülent Çağlar beyi herkes tanımayabilir. kendisi Serencebey Gazetesinin Genel Yayın yönetmeni, Ben Serencebey Gazetesini inanılmaz bir zevkle okurum ve Demirören'in ne kadar açığı,hatası ,yanlışı varsa senelerdir bu gazetede işlenir , ve o yönetim anlayışı kınanırdı,ama gel gelelim bizimki ne yapmış ne etmiş Bülent Beyide kandırıp listesine almış.

Şimdi bu şahıslara sorsalar Demirörenin listesinde ne işiniz var diye,cevap hazır;

-Yanlışlıkları düzeltmeye geliyoruz....İyide baştaki adam en büyük yanlışın ta kendisi,yanlışın başı yani,onu düzeltebilecek bir güç var mı bu dünyada !
Bu adam kazanacak, saçlarım beyazlayacak diye çok üzülüyorum.

1 yorum:

Şekerli dedi ki...

Şanslıymışsın. Benim bir kısmı döküldü, diğer kısımları ise beyazladı! :)


http://bjktaraftarproje.com/