16 Aralık 2009 Çarşamba

Serdar'ın Yardıma İhtiyacı Var.


- KOCAMAN HALİ İÇİN SERDAR'IN ÜZERİNE TIKLAYINIZ -

Bugün Delgado'nun doğumgünüymüş,tesislerde hep beraber kutlamışlar,Ben Serdar kardeşimizin üzerindekine takıldım,Üstündekinin aynısını Astoria AVM ndeki tanıtım amaçlı dolaşan maskot Zürafada var.

Parayı harcayacak yer bulamıyor zannedersem,yinede kendine yakıştırıyorsa saygı duyarım güle güle giysin de ...kızlara nasıl hava atacak hala anlamış değilim.

Neyse sonuç olarak giyim tarzı olarak Farklı ve Yakışıklı ikilisinden ,Farklı olanı Serdar'a geliyor...

14 Aralık 2009 Pazartesi

Ağlamayana Meme Yok.


Ağlamayana Meme Yok.

Aziz Yıldırım yine yaptı yapacağını bir hafta ağladı sızladı ,Ama niye bize böyle davranıyorlar bak sonra canınızı yakarım dedi,90+’da Ankaragücü’nün buz gibi golünü iç ettirdi.

Bu gidişle her hafta sergileyeceği performansa göre lig sonunda şahsı tarafından hak edilmiş bir şampiyonluk görebilir.Hayırlı olsun.

7 Aralık 2009 Pazartesi

Çiçekleri Eziyorsunuz !


Bugün memlektim Tokat'tan 7 şehit 3 yaralı haberi geldi,7 can daha bölücü terör nedeniyle toprak oldu, kendilerini 20-25 yıl çiçek gibi büyüten annelerinin bağrına ateş düşürerek,hiç sönmeyecek bir ateş...

Akşam saatlerinde DemokratikTeröristPartisinin merkezini ziyaret eden ABD elçiliğinden bir görevliyle büyük ihtimalle bundan sonra nasıl ABD'nin isteyeceği şekilde hareket ederizi konuştuktan sonra parti binası önünde biriken habercileri gören ve onlara bahçedeki çiçekleri ezdikleri için;
-Çiçekleri Eziyorsunuz!! diye kızan Emine Ayna...

Siz daha kaç çiçek ezeceksiniz.?

2 Aralık 2009 Çarşamba


http://bjktaraftarproje.com/