4 Haziran 2009 Perşembe

Yıldırım'a Bu Gece Uyku Yok.

Fener çok koştu bu sene peşinden , bende basının verdiği gazla bu sene kesin Fener alır bunu,başkanları da üç sene üst üste şampiyonuz dedi elindeki avucundakini döker alır dedim,dedim ama yine aralardan sıyrılıp imzayı attırmışız,bu kadar senedir transferinde büyük rakamlar konuşulan bir adamı bence uygun bir rakama rakibinide ekarte ederek almak özellikle şampiyonlar ligi düşünüldüğünde çok faydalı ve yerinde bir transfer kararıdır.

Zannedersem artık formunun zirvesinde mevkilerinin vazgeçilmezi ama Fatih Terim'in egolarını kaprislerini çekmeyen iki karakterli gönüllerin milli futbolcusu oyuncularımız var.Toraman sahip çık İstanbul'da Topuz'a :)
Lig TV telefon bağlantısında ;
10 gündür Fenerbahçe ile görüşmelerim sürüyordu ancak Beşiktaş kulübünün teklifini daha cazip ve samimi bulduğum için Beşiktaşlı da olduğum için bu teklifi kabul ettim. Beni buralara getiren Kayserispor Kulübü’ne ve Başkanım Recep Mamur’a teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun.
kalın yazdığım yer ile ilgili sağlam bilgisi olan varmı yoksa onunda küçükken mahallede top oynarken siyah beyaz formalı resimlerinin çıkmasınımı bekleyeceğiz :)
Bizim Yıldırım çoştu bu aralar , diğer Yıldırım'a da bu gece rahat uyku yok anlaşılan.

5 yorum:

Bekowski dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bekowski dedi ki...

küçükken de mi beşiktaşlıydı bilmiyorum ama çok güzel oldu bu haber. bizim başkana bi haller oldu..:)

Ömer dedi ki...

Bu ucak muhabbetinde de sanirim bizimkiler Istanbul'a onlarla donen Topuz'a imza attirmislardi, haha :D

bc6 dedi ki...

ben eski sevgilisini tanıyorum.. Beşiktaşlının önde gideni :)

Şekerli dedi ki...

Beşiktaşlımıdır değilmidir bilmem ama adamsa lafının arkasında durur.


http://bjktaraftarproje.com/