14 Haziran 2009 Pazar

Fener Alsın Seni Oynatsın II :)


Bence şu yaşananlardan sonra,

Kayseri ; Kendince haklı görebilirim adamların tek derdi para,Aziz Yıldırım'la da zannedersem araları daha iyi yaklaşık bir parayı Beşiktaş'tan da alacaklardı ama zannedersem işin içine siyasette girdiği için tercihlerini Fener'den yana kullandılar.

Mehmet Topuz ; İmzayı attı ama kızamıyorum keretaya , iyi bile dayandı bence :)

Beşiktaş ve Yıldırım Demirören ; Yıldırım Demirören'i de hatalı görmüyorum bu olaylarda ,nedeni futbolcuyla anlaştı ertesi sabah Kayseriyi aradığında Kayseri siz dün futbolcuya imza attırınca biz de Fener'le anlaştık dedi.

Aziz Yıldırım ; Dikkat edin Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım demiyorum çünkü artık Fenerbahçe demek Aziz Bey'in krallığı demek.Bu olayların bu noktaya gelmesinin tek nedeni Aziz Bey'in frenleyemediği egosudur.Bence esas kabul edemediği ve özel uçak kaldırıp transfer ettiği futbolcunun şoförlüğünü yapmasının tek bir nedeni var biz bu işin içindeysek bir futbolcu nasıl olurda bir hafta boyunca ısrarla ben Beşiktaş'a transfer olmak istiyorum ahanda formam ahanda canlı yayında beyanatım demesini hazmedememesidir.

Sonuç Topuz iyi futbolcudur Fenerbahçe'de de oynar diye tahmin ediyorum ,ama o taraftar pardon o seyirci nasıl bir tavır takınacak onu tahmin etmekle birlikte bakalım bu sefer beni şaşırtabilecekler mi, önceki postta yazan "tarık" nikli arkadaşın benzerlerinin :) :) Fenerbahçe camiası içerisinde fazla sayıda yer aldığını bildiğimden şaşıracağımı zannetmiyorum.

Feyyaz Uçar'ı,Oktay Derelioğlu'nu,Burak Yılmaz'ı,Alpay Özalan'ı,Tümer Metin'i çok rahat içine sindiren camia Mehmet Topuz'u mu içine sindiremeyecekmiş,Beşiktaş'lı topçular alışkanlık yapmaya başladı artık Fenerde...

Sağolsun Demirörenle başlayan akım artık tersine dönmüş durumda , buna da şükür :)

2 yorum:

ali dedi ki...

Fb açısından bu olayın tam karşılığı Aziz in FB lilere kendi eliyle yaptırdığı "pahalı bir mastürbasyon"dur. Egolar okşandı,kibir dağları oluştu, burunlar kaf dağını da aştı..eee ne de olsa işlem tamamdır, artık sidik yarışı kazanılmıştır.
Başka takımı istemiş ve formasını giymiş bir futbolcuyu kabullenmek işin kolay yanıdır. Bu konuda tecrübelilerdir çünkü Emre den,Tümer den, Fatih Akyel den..ne diyelim FB için hayırlısı olsun. En azından bizi bir kez daha BJK lı olduğumuz için Allah a dua ettirdiler..sağolsunlar :)

eskikapalı dedi ki...

Kardeşim yazdıklarına katılıyorum zaten yaşanan onca şeyden sonra mehmet BEŞİKTAŞ'IMIZA katkı sağlayamazdı...


http://bjktaraftarproje.com/