23 Haziran 2009 Salı

Gökhan Zan - Tello


Gökhan Zan ilginç bir şekilde Galatasaray'a gitti,ne üzüldüm ne de sevindim, Altı sene Beşiktaş'ta top oynadı parasını aldı elinden geleni de yaptığını düşünüyorum.

Ama tek bir hareketi gözümün önünden gitmiyor,hatta bu görüntüyü daha önce burayada taşımayı düşünüyordum şampiyonluk coşkumuza gölge etmesin diye vazgeçmiştim ama bu fazla uzun boylu arkadaşıda mimlemiştim.

Şampiyonluk kupası saha içinde dolaştırılırken ve kupa Tello'nun elindeyken bu çok uzun boylu arkadaş birden düşmanın elinden çocuğunu kurtarırcasına kupayı çekti aldı ve Tello'nun şaşkın bakışları arasında kupayla koşturmaya başladı.Uzun boylu arkadaş bakışlarıylada yeter lan birazda biz taşıyalım şunu bizim daha çok hakkımız der gibiydi.

O gösterileri bana zehir eden arkadaşın takımdan ayrılışı nedense beni hiç ,ama hiç rahatsız etmedi.Teknik taktik kısmını hoca düşünsün,Hatta galiba biraz da sevindim mi ne...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gökhan zan bu yıl bjkde en iyi dönemini geçirmiş ve çoğu maçta harikaya yakın maç çıkarmıştır.
Mustafa denizli zaten herkesi kesti gökhan zanı kesemedi

1903 dedi ki...

Yapma hocam elinden geleni yapmadı. Ne zaman ki Milli Takım maçları yaklaştı o zaman forma giydi. Sürekli sakat, kafası sargılı, maç içinde kenara yürüyen, isteksiz, uyuzun tekiydi. Kimleri kimleri kaybetti bu kulüp Gökhan Zan ne ki...

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!


http://bjktaraftarproje.com/