5 Haziran 2009 Cuma

Fener Alsın Seni Oynatsın : )


16 yorum:

Adsız dedi ki...

ezikler utanın, utanın ezikler
daha neler göreceğiz, ne rezillikler!

tarık dedi ki...

beşiktaşa ve beşiktaşllara sadece acıyorum. fenere posta koymak neymiş öğreneceksiniz.

topuz mu ?

biz nerde istersek orda oynayacak.

Kartal Bafiler dedi ki...

Sevdik Tarığı :)

tarık dedi ki...

noldu söyleyecek başka lafın yok mu ?

ulan bu karaktersiz herife adnan polat yıllık 3 milyon versin. yarın annem bana ninii yerine rerere rarara gassay gassay marşı dinletirdi. ben hamileeyken bile gs liydim der..

kızın gönlü sizde ama çarşafı bizde naber ?

buyrun gelin alın.

Kartal Bafiler dedi ki...

Yeni bir fenomen Tarık,silah gönderelimde silah zoruyla oynatırsınız Mehmet Topuz'u ,Beşiktaş Formasıda giydi ama siz Fener'e kapalı tribünle karşılıklı küfür eden Tümer Metin'i ilk sahaya çıktığında yumruk şovada çağırmıştınız,rahatsızınız o konularda.

Kabul etmek zor ama Mehmet Topuz Beşiktaş'ı istiyor,hazmedin artık yahu,zorla güzellik olmaz.

tarık dedi ki...

sen inanıyor musun herifin bjk li olduğuna . yahu kulübü bize sattı.
kardeşim madem bjk li zaten istanbulda . neden hala imza atmıyor size . atsa ya. yoksa adnan polat ta devreye gider. hele bir gs ne veriyor mu diyelim.

biz bu adamı istemiyoruz artık. kafan almıyor galiba bunu. bizim isteğimiz size ve topuza acı çektirmek ve bunu da yapacağız. siz karşınızda trabzon var sanıyorsunuz galiba.

bu adamı alacaksanız parasını bize ödersiniz . bu kadar basit. verin 7-8 milyon alın topuzu..

ayrıca bu adamın bjk li olduğuna hala inanıyor musun. karaktersizin tekiymiş işte.

tekrarlayalım biz artık bu adamı görmek istemiyoruz. size satmak istiyoruz. kulübün kasasaına fazladan 2-3 milyon euro koyacağız. yoksa bu karaktersiz seneye ümraniyede top toplayıcı olacak.

Adsız dedi ki...

bu adam (topuz) gerçekten bir malmış. bundan sonra kimseye faydası yok. kendine bile. inşallah alır bunu bankasya da birine kiralarız.

fenerbahçeliyim bu arada.

Kartal Bafiler dedi ki...

Topuz konusunda Fenerbahçeli blog sahipleri hiç bir yorumumu yayınlamadılar,burda ise küfür olmadığı takdirde isteyen istediğini söyleyebilir.

Ama şunu görüyorumki bu Topuz transferi , özellikle Fener'i ısrarla istememesi Fenerbahçe taraftarını çıldırtmış durumda ,yukardaki yorumarda da çok belli zaten,ne diyeyim allah sabır versin Fenerlilere...

Blogspor dedi ki...

Vallahi Fenerbahçe'ye laf atmassanız sevinirim öncelikle lafıma öyle başlayayım.(Bu lafım ilk yorumaydı)

Aynı zamanda abi (Kartal Bafiler) benim fikrim artık bu olaylardan sonra Mehmet Topuz futbolu bıraksın,hakikaten ülke gündemini karıştırdı.

Aynı zamanda Mehmet Topuz'un yaptığını Emre Belözoğlu'nun yaptığına benzetiyorum (oda formayı giymişti imzalamadan)

Ayrıca Mehmet Topuz'un "Doğuştan Beşiktaş'lıyım" lafını hiç samimi bulmuyorum,Beşiktaş taraftarınında bulduğunu düşünmüyorum.Çünkü Yusuf'ta,bize gelen Emre'de ne tesadüftür biri Beşiktaş'lı,diğeri Fenerbahçe'li çıktılar.Ama Topuz efendi gibi "Eskiden X takımlıydım şimdi X takımlıyım" derse profesyonel ve mantıklı bir açıklama olurdu.

Neyse saygılar,hayırlısı olsun 3 taraf için.

ali dedi ki...

temel olarak anlaşılmayan bir konu var o da topuz un bjk li oluşu değil BJK ta oynamak isteyişi..Sergen de beşiktaşlı idi Fb dede GS de de oynadı, çünkü orada oynamak istiyordu..şahsen bir BJk lı olarak BJK ımızı istemeyen kimsenin bu formayı giymesini istemem..Tabii bizi istemeyen bir topçu için de topyekün bir sidik yarışına ise kesinlikle tahammülüm olamaz..O yüzden Aziz in egosounun peşinden koca bir camianın sürüklenmesi çok acıdır ama FB li zihniyeti hala güç gösterisi peşinde..Biz alırız, biz ne istersek o olur diye ama ipler su an Kayseri nin elinde ve onların dediği oluyor su an Fb nin yada BJk ın değil, görün bunu..

Kartal Bafiler dedi ki...

Aynan öyle Ali ,artık iş transferden Mehmet Topuz'dan çıkmış durumda ,

"Fener varken bir futbolcu nasıl ısrarla Beşiktaş'ı ister anlamıyorum kabul edemiyorum hazmedemiyorum"

Durumana geldi, nasıl oluyor böyle oluyor işte :) :)

tarık dedi ki...

nooooooooooooolllllllllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????

kaybettiniz davayı galiba. bir kaç güne çakar imzayı.

hazmedin artık. fenerbahçe isterse alır. bjk lilerin çoğu da hizaya geldi. yelkenler suya indi.

Adsız dedi ki...

tarık kardeş siz M.topuzu kabul etcekseniz sizin ne kadar taraftar olduğunuz bir kez daha anlaşıldı anca taraftarsınız işte bu adam fener forması giyip bjkla imzlasaydı bizim duruşumuz belli olurdu tümerle ve emre gibi şerefiyle oynadılarsa siz bu adamıda kabul edersiniz

beckham07 dedi ki...

Fenerliyim topuz'un fenerbahçede forma giymesini istemiyorum ama topuz'un beşiktaş formasından başka formayı giymeyeceğine inananlara şimdi gülüyorum. topuzdaki beşiktaşlı duruşunu gördük. ezik demirörene selamlar olsun.

tarık dedi ki...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Kartal Bafiler dedi ki...

Hala Demirören'e ezik diyorsun @Bahadır ,Sizin Padişahınız Mehmet Topuzun şoförlüğünü yaptı yahu ne ezikliğinden bahsediyorsun,kameralar olmazasa kapısını açacaktı adamın neredeyse :)


http://bjktaraftarproje.com/