17 Mayıs 2009 Pazar

92 93 Sezonunda...

Çıkar Aheste , Aheste....

Ali ; “Bu kupa Adnan Polat’a yakışır. Galatasaray’a yakışmaz. Beşiktaş’a kimse dil uzatamaz.”

Rıza ; “8-0’lık skoru Ankaragücü’ne yakıştıramadım. Konyaspor’a 5 tane gol atan takımın Ankara’da 8 gol atması şaşırtıcı. Gençlerbirliği’de çok iyi oynadı. Herhalde onlara da prim verdiler. Başta Adnan Polat olmak üzere Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Sezon boyunca bizimle uğraştılar.”

İhsan Kalkavan ; “Adnan Polat’a iki çift sözüm var. Yanlışlıkla 8 golü biz atsak, onlar da 3–1 galip gelselerdi neler söyleyecekti. Tarih hiçbir zaman kirli işleri gizleyemez. Şike paçalarından akıyor.”

Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”

Asbaşkan Recep Yazıcı ; “Türk futboluna teşvik primini Ergun Gürsoy, şikeyi ise Adnan Polat getirdi. Adnan Polat teneke kupayı istemediğini açıklamıştı. Acaba bu kupayı ne yapacak? Galatasaray yazdığı şike kitabının doktorasını Ankara’da yaptı. Kaleci Zalad’ın yediği goller şikenin en büyük kanıtıdır.”

Yönetici Yüksel Ülken ; “Beşiktaş’a atılmak istenen çamur Adnan Polat’ın üstünde kaldı. Polat bu lekeyi ömrü boyunca taşıyacak.”

Yönetici Metin Keçeli ; “Adnan Polat bizi UEFA’ya şikayet edecekmiş, biz de onları Türk kamuoyuna şikayet ediyoruz. Asıl şikeyi Galatasaray yapmıştır. Başkanımız Süleyman Seba bugüne kadar hep bizi susturdu. Bileğimizin hakkıyla şampiyonluklar kazandık. Ancak Galatasaray’ın Avrupa Kupalarında hakemlere verdiği dolarları kimse inkar edemez. Biz gerçek şampiyonuz.”

Adnan Polat ; “Gençlerbirliği onuru için oynadı. Haysiyet savaşı verdiler. Onları tebrik ediyoruz. Beşiktaşlı futbolcuların benim aleyhimde konuşmalarına çok üzüldüm. Oysa ben onları her zaman göklere çıkarmıştım, demek ki yanışmışım.”

Mehmet Cansun ; “İnanın her şey bizim bu işin üstüne gitmemizle değişti. Eğer biz konuşmasaydık, hakkımızı aramasaydık, Beşiktaş ile Gençlerbirliği’ni frenleyemezdik. Üstlerine gitmeydik kesinlikle şampiyon olamazdık.”

Ankaragücü ise 8-0’lık yenilgiden sonra yeni sezon için tepeden tırnağa yenileceğini açıklarken Zalad, Sabotiç, Erhan, Hayrettin gibi 9 isimle sözleşme yenilenmeyeceği belirtilir.

Kaynak ; Ortega

5 yorum:

ergin aslan dedi ki...

çok ağır konuşacağım, zor tutuyorum kendimi... Polat'ın kalbinin kiri, suratına sirayet etmiş...

Blogspor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blogspor dedi ki...

Süleyman Seba'nın yorumu zaten her şeyi anlatıyor.Türk futboluna Seba gibi başkanlar lazım.

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

Beşiktaş, yıllardan beridir Galatasaray'ın bizanslarına maruz kalmıştır. Hem saha içinde hemde saha dışında. Fenerbahçe bile sırf bu nokta itibariyle Galatasaray'a göre nispeten daha masum bir geçmişe sahiptir. Unutmamak gerekirki, Beşiktaş ne çektiyse hep Galatasaray yüzünden çekmiştir. Ancak, her ne olursa olsun, "intikam" yada "ders verme" dürtülerinden uzak durarak hem tribün hemde takım olarak şampiyonluk konsantrasyonumuzu bozmamalıyız.

1903 dedi ki...

Lunapark dönüşü öğrendim 8-0'ı o gün çocukluk bitmişti benim için. Galatasaray'ın olduğu yerde şikenin olmaması mümkün değildir. Nefret ulan.


http://bjktaraftarproje.com/