24 Kasım 2008 Pazartesi

Beşiktaş 2 - Eskişehirspor 0













Güzel maç oldu,Beşiktaş "bence" kendini zorlamadan rahat bir galibiyet aldı,Bizim bu sene en büyük avantajımız kadro derinliği ve Ertuğrul Hocanın sağlamcı futbolundan kurtulmamız olmuştur.Dünya tatlısı bir insan ama kafa yapısı Beşiktaş'ta teknik direktörlüğ henüz uygun değil.
Denizli geldiğinden beri ben bu takımda "ısırma" arzusu görüyorum,bütün tribün de gördüğü için puan kayıplarında bile hayıflanan duymadım henüz.
Her şey daha güzel olacak,Allah sakatlıktan korusun.
Şimdi iş hafta içi Fener deplasmanına bilet bulmaya kaldı.Zorlu bir mücadele daha bekliyor,maç için değil bilet bulmak için diyip düşüncemizi belli edelim :)
Bu arada "Ay,Ayol i... Bursa i... Bursa " ne demek kardeşim,ben bunlarla uğraşılmasına kızan bir adam olarak gülmekten alamadım kendimi,Kontrası dalgası çok bizim tribünün Allah dillerine düşürmesin....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçeye edilen küfürler hiç hoş değildi keşke bunu da söyleyebilseydin,kardeşimle beraber Lick Tv de izledik maçı o Beşiktaşlı ben Fenerli bu ne yaa herkesin Anası,Bacısı var bunlar yakışmıyor,tamam gider yaparsında bi yere kadar,koro halinde orada bulunmayan takıma ve taraftarlırına ana avrat küfür etmek delikanlılık değildir ! Kusura bakma istersen yorumumu da yayınlama ama Başkanınızdan taraftarınıza kadar Galatasarayın gölgesi altında kalmış (bkz.Yıldırım Demirörenin kupa bizim olsun lig GS'nin) eziksiniz !!

Ferman

Kartal Bafiler dedi ki...

Ferman , küfür konusunda aynı görüşteyiz ama bu Türkiyenin sorunu Beşiktaşın değil.Derbi öncesi hafta senelerdir küfür edilir.
Ben 8 senedir aralıksız Kadıköy ve Samiyen deplasmanlarına giden biriyim,maç içinde ve maç dışında iki tarafın birbirine ettiği küfürlerin haddi hesabı yok,en son geçen seneki Kadıköydeki maçta yanımızdaki GFB nin sesini anca bize küfrettiğinde net duyuyorduk,anla yani.

Tribünde küfür bitmez,bunun için kimse kendini üzmesin.Boşa kürek çekmeyelim.Ben çok galiz, espiriden yoksun direkt ana avrat küfür etmiyorum saçma geldiğinden dolayı .ama kimseyide engelleyemezsin tribün ortamı bambaşkadır,o şartlar içinde değerlendirilmeli.

Mesela hatırla Kadıköyde Galatasaraya hitaben sarı kırmızı pankart açılmıştı,

.ötünüzden …medikmi ? diye,Sami Yen’de istiklal marşında size Hepiniz …spuçocuğusunuz diye pankart açılmıştı.
Bu iki örnek en uç örnek.Bence sözlü küfür bile masum kalır bu iki pankartın yanında.

Gs konusunda benim için bir farkınız yok,biline...

Adsız dedi ki...

Her sözüne katılıyorum hocam,bizim taraftarımızın da yaptığı iğrençlikleri say say bitmez,tamam stada gidiyoruz küfür de ediyoruz ama bu işin bi sınırı var,valla dün kıpkırmızı oldum sinirimden.

selamlar

Ferman

Smyrna dedi ki...

fotoğraflar çok güzel.

(ç)aldım abi haberin olsun :)

Kartal Bafiler dedi ki...

(Ç)alınsın diye koyuyorum zaten,birde telif hakkı mı isteyeceğiz utanmadan,bak mesela çektiğim fotolar Asi Ruh kitabına da ,filmine de girmiş..ne güzel :)

Smyrna dedi ki...

o zaman ne denir ;

objektifine sağlık (bu ne demek lan :D)


http://bjktaraftarproje.com/