11 Mayıs 2008 Pazar

Yine Adaletsiz Oldu Sonu.











20 yıldır çok şampiyon takım gördüm bu sene de bana göre hakkaniyetli adaletli bir lig olmadı ,klasik olarak düşman kardeşlerden birine hediye edildi lig,tabi bunda hediye edenler kadar ne yazıkki başımızdaki sözde Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı ve Menejer dedikleri şeyinde yadsınamaz bir payı var.

Artık alenen istifa edin gidin de denmeye başladı,en azından bu bu seneki kayıplarımız yanında bence kazanımlarımızdan biri de bu oldu.
Ertuğrul Hoca istediği kadar tevekküllü konuşsun kendiside inanılmaz başarısız olmuştur,Her şey bir kenara kendisi belki unutmuştur ama ben ömrüm boyunca 8-0'ı unutmayacağım,ve tabi o maçın en büyük mimarı Ertuğrul Hoca'yı da.
Yönetim Kurulu olurda istifa ederse ilk önce Levent Erdoğan açıklasın istifasını lütfen ,kendisini görmeye dinlemeye tahammül edemiyorum.
Bu yıl Holosko'yu çok beğendim,Rüştü'ler Yozgatlılar,Dandikler ,Üzülmezler artık bu takımda seneye oynamasın,Hele ki Ali Tandoğan'la sözleşme yenilenirse ne Sinan ne Ertuğrul Hoca biz bu işi biliyoruz diye ortalarda dolaşmasın.

1 yorum:

Ferit Demirci dedi ki...

Blog şahane,yeni sezonda da bizi mahrum etme ağabey.


http://bjktaraftarproje.com/