28 Temmuz 2010 Çarşamba

Renklerinden Utananlar Kardeşliği Birliği



Yukarıdaki formalardan ikisinin sahibi olan iki takımımız yıllardır üçüncü rengimiz beyaz diyerek her sene beyaz forma çıkartıp bir çok maçta da giymekteler.

Hadi işin o kısmını biraz anladık beyaz asil renk, bunların da gönlü kaymış.

Ama Turuncu,Mor,Turkuaz derken geldiğimiz noktaya bakınca esas suçun renklerinden utanan taraftarlarda olduğunu anlıyoruz,yoksa şu iki formanın bu iki takımla ne alakası var,Örneğin üsteki pembe formayı alıp maça giden taraftarın bir yanına geçtiğimiz yıllarda aldığı mor formayla biri otursa diğer yanına turuncu formalı başka biri otursa tabi arada sarılar , kırmızlarda olacak o tribünün görüntüsünü bir çok şeye benzetmek mümkün olacaktır,en yumuşak tabiriyle ben sirk diyebiliyorum.

Diğer takım için de geçerli bu söylediklerim Yeşil,Mavi,Gri,Turkuaz nereye kadar .

Şimdi kalkıp birileri de kardeşim sizinde kırmızı formanız var dı bir de değişik bir mor forma vardı Şifo Mehmet zamanlarında diyebilir.

Kırmızı için 107 yıllık armamızın tam ortasındaki kırmızı beyaz Türk bayrağına bakabilirsiniz ama Şifo zamanında giyilen morumsu forma 1 sezon giyilmiş ve taraftarın gösterdiği tepkilerden dolayı bir daha da giyilmemiştir.

Taraftar sesini çıkartmadığı müddetçe bu komedi böyle devam eder , Şimdiden önümüzde ki seneki domates turuncu,cam göbeği yeşili ve portakal renkli formalarınız hayırlı olsun.







23 Temmuz 2010 Cuma

Kombinelerde Son Durum ve Notlar...


Son aldığım bilgilere göre kombinelerde bugün yarın dokuz bin adedi geçiyoruz.

Son satış tarihi içerde oynayacağımız ilk lig maçından bir iki gün öncesine kadar
devam edecek.

Şu ana kadar satılan kombinelerin maddi tutarı 13 trilyon TL sı gibi bir rakam.

Bu seneki gidişata göre 13.000 – 14.000 kombine satılması öngörülüyor.

Guti gelirse bu rakam kesin hatta aşması bile söz konusu.

13 Temmuz 2010 Salı

Yine, Yeniden...

Perşembe günü İnönü Stadı sezonumuzu açıyorum,kombinemizi de dün aldık çok şükür,Guti bitmiş diyor herkes inşallah doğrudur.Vikingur maçını bekliyoruz artık.

http://bjktaraftarproje.com/