30 Ekim 2009 Cuma

24 Ekim 2009 Cumartesi

Kurşun Döktürsün...

Beşiktaş ortada geçen maçı Ekrem'in takipçiliği ve inatçılığı sayesinde eksik kadrosuna rağmen kazandı.Oyun olarak Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı çok değerli bir üç puan aldık , işin bu kısmına çok sevindim.

Gerçi Ekrem'in golü atmadan sevinmesi bana pek sempatik gelmedi ama oda her maç gol atmıyor diye düşününce biraz kızgınlığım geçti.
Gelelim kurşun dökme meselesine.Nihat'ı hep sevdim,Beşiktaştayken sevdim İspanyadayken sevdim,bu sene tekrar yuvaya döndü yine seviyorum.Yarın bir gün çok başarısız olupda Beşiktaştan gönderilse-gitse bile yine de sevmeye devam edeceğim.
Eskişehir maçında 1-0 öndeyken üç dakika arayla kaçırdığı iki tane net gol pozisyonu varki kalbime ağrılar girdi resmen.Tamamen kafadaki problemlerden dolayı kaçan goller,belki birazda vücudunun haftada iki maçı o an için kaldıramadığından belki.

Hiç inanmam aslında ama Sergen'de zamanında kurşun döktürmüştü,nazardan şansızlıktan kurtulayım diye,Nihat'da bu işi gizlice yapsın faydasını görmese bile zararını görmez :)
Üç puan daha hanemize yazıldı .Artık Onlar Düşünsün :)

18 Ekim 2009 Pazar

Mustafa Kamil Sarıkırmızıoğlu...




Galatasaray-Trabzon maçını seyrettim.

Maç 2-2 beraberlikle devam ederken yanılmıyorsam Mustafa Sarp ,Trabzonlu Serkan'a ceza sahasına topla girerken bodosloma dalarak Serkan'ın ayağını yerden keserek şöyle bir beş metre ileriye savurdu.Hakem devam dedi ,ne var dedi...Haliyle şaşırmadım orası Sami Yen orda futbol oyun kurallarının farklı işlediğini uzun zamandır biliyorum,kanıksattılar artık.

Bir gün öncede Hüseyin Göçek denen ve mahallesinde hakemim diye dolaştığından emin olduğum şahsiyet Beşiktaş İnönü Stadında rakibiyle ikili mücadelesinde neredeyse temas bile etmediği rakibi kendini yere "Atınca" hem penaltı hemde Ferrari'ye kırmızı kartı bir saniye içinde çok ilginçtir tereddüt bile etmeden gösterdi.
24 saat arayla şu iki pozisyonu gözümün önüne getiriyorum ve iki hakemede hakkımı helal etmiyorum bu kadar aleni , bariz ve kasıtlı hataları hazmedemiyorum , elimden başka bir şey gelmiyor,Neyinize güveneceğiz sizin ? ? ?

16 Ekim 2009 Cuma

Takıma Dönmüyoruz !


Forza'da takıma dönüyoruz denildi...

Ben dönmüyorum kardeşim beni dahil etmeyin takıma dönenlere...

Ben ,oyuncağı Beşiktaş olan Demirören 'e protestoma devam ediyor olacağım.
Murat Aksu'da adaylığını açıklamış,Artık onlar düşünsün diye bir skeç vardı bir ara...

Artık Baba Demirören düşünsün,bizim oğlana ne meşgale bulacağız diye...
Demirören'in bitmez bilmeyen hatalarından ve hatalarından ders alamayışından dolayı Aksu'ya sarılır gibi oluyorum ama Bilgili sonrasının Demiröreni' ni de pek matah bir şey sanmıştım.

4 Ekim 2009 Pazar

İstifa Edeceksin Ama...


Öyle kuru kuruya istifa etmeyeksin kulübü batırıp batırıp borç verdiğin o Elli milyon dolar var ya ,o senin 6-7 senelik reklamının bedeli işte onu bırakacaksın.
Şu ortamda hâlâ Demirören'i destekleyebilenlere , özellikle tribünde destekleyebilenlerin de samimiyetinden şüphe ediyorum.Beşiktaşdan menfaat bekleyen....
Tribünün her yerinde kaos hakimdi ama kapalı alt setten yukarı çıkanlar benim nazarımda bitmiştir.
Zamanında Sinan Engin için açılan o pankartın arkasında durulamadı ya film orda kopmuştur.

http://bjktaraftarproje.com/