28 Ağustos 2009 Cuma

Şans da Lazım...










Maç boyu golü aradık durduk,fena da oynamadık aslında iki direkten dönen top ve sayısız gol girişimi vardı,Serdar Efendiyi bile beğendim bu maçta,ama bazen %1 likde olsa şansın yanınızda olması lazım ,Nihat penaltı pozisyonunda kendini yere atmış hiç hoşuma gitmedi , yenil Nihat ama kendini yere atma.

Tribünler belli özlemiş takımı kapalıdaki sopalı pankartları beğendim el emeği göz nuru iş çıkartılmış, ramazan ayına rağmen tribünlerdeki taraftar sayısıda beni memnun etti 70 milyona kapalı alt 100 milyona kapalı üst bileti satılıyor.Üst kata çıkan merdivenlerden geçiş serbestti kulüp resmen üstten kombine - bilet alanları enayi yerine koyuyor.

Denizli'yi tutuyorum , her şeyden öte kendini eleştirenlerden tamamından çok daha zeki bu bile yeter.
Tabata bir an önce takıma girsin, hem beğendiğim bir futbolcu hem de alışılmışın dışında organizasyonlar yapacak biri lazım bize.
Çok daha iyi günler göreceğiz, sadece biraz daha sabır.

27 Ağustos 2009 Perşembe

İyi mi Kötü mü Çözemedim......


Manchester United (Zor)
CSKA Moscow (Zorlar mı belli olmaz)
Beşiktaş
Wolfsburg (Biliyordum anasını satayım !! )

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Isıran Takım.


Takımı ilk kez TV'den ve koltuğa yayılarak seyretme imkanım oldu.
Öncelikle inanılmaz ,rakibi ısıran bir Beşiktaş gördüm sahada,gol yollarında ilk yarı çok fırsat kaçırdık,bunda yaşlı kurt Çatkıç'ın payıda büyük,kaleye giden top kafasına çarptı bir gollük pozisyonuda bu şekilde engelledi,kaleci şansı dediklei bu her halde.
Bizden özellikle Tello'ya bir iki haftadır bitiyorum,aynı şekilde Nihat'ın da performansı her maç daha da artıyor,Bobo'nun işi öyle ya da böyle bir an önce bitirilmeli,gidecekse gitsin kalacaksa kalsın,ben kalsın diyenlerdenim ,bu senede ŞL'de oynasın daha iyi bir rakama satabiliriz o da kendince daha iyi bir takıma transfer olabilir.
St Etienne 'e gidip ne yapacak ki ?
Erhan hakkında önyargılarım vardı ama bu futbolla bakalım Ekrem formayı geri alabilecekmi,İsmail Köybaşının olmaması benim için büyük süpriz oldu ama bu konuda Denizli'ye güveniyorum,Üzülmez yine klasik futboluna yakın oynadı güldürmedi üzmedi :) , Ama normalde kendisini on kere "aduket" yapabilecek Ali Zituni kardeşimizle iyi cebelleşti fırsat vermedi.Bir ara da kendisine faul yapan Zituni'ye klark bakışını attı ,Hep beraber bakma öyle Delinho diye bağırdık ekran karşısında.

Şifo'yu her görüşümde içimi bir mutluluk kaplıyor,Ömer'in kafasına çarparak kurtardığı gollük pozisyona Şifo'da dayanamadı :) . Bu ligde çok iyi pişsin istiyorum Şifo ...

Rıza'ya yapılanlar Rasim Kara'ya yapılanlar Beşiktaş'ta ona yapılamasın, o raddeye ulaştığında da Beşiktaş'ın başına ,bu tribün bu taraftar onunda arkasında olacaktır her sonuçta.
İBB karşılaşmasıda bizim hakkımızdı ama Olimpiyat uğursuzluğu ve Akın efendinin insan üstü golü buna engel oldu,Takım iyi ,ısırgan otu gibi ,tuttuğunu sağlam bırakmıyor,Hakem efendiler çekilsin aradan hak eden alsın lig şampiyonluğunu.
Fenerbahçe - Sivas maçındaki Fenerin ilk golündeki ofsaytı göremeyen yan hakemi de Oğuz Sarvan'a havale ediyorum,madalya taksın babında...
Bakalva desenli formaya ısınamayanlardandım , bu akşam başka bir güzel geldi gözüme alacağım bu gidişle,Bu arada kedi olalı bir fare tutan ve formanın arkasına Türk Kızılayı reklamını alan yönetime tebrikler,fena hoşuma gitti.

4 Ağustos 2009 Salı

Kombine Cepte

Kart tasarımını bir Galatasaraylı'ya verseler bu kadar içine sıçabilirdi.Zaten bizim yönetim peş peşe iki sene üst üste güzel kombine kart çıkartamıyor.Her halde bünyede rahatsızlık yarattığından dolayı ,alışık değiller...

Bu arada an itibariyle kombine satış adedi yedi bin küsur, uzun süredir görmediğim bir arkadaşım bu sene kulüpte kombine satışında görev almış , o yüzden verilen rakam doğrudur.Kombine satışının uzatılması bekleniyormuş.
Bunlarda geçmiş yıllardaki kombine kartların görselleri.Bak yine sinirlendim,bir sene boyunca en yukardaki zevksiz kartı taşıyacağız,çok özensiz be kardeşim.

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Ne Zaman Tebrik Edeceğiz Biz Sizi.

Bir kere de hakemsiz gelin be kardeşim.
Bu arada fotoğraf makinasını otoparktaki arabada unutarak bir ilki de başarmış oldum, O yüzden sadece kaybolup kaybolup sonunda devamlı peşine takıldığımız otobüsün iki resmini koyacağım :)

http://bjktaraftarproje.com/