31 Mayıs 2009 Pazar

Nerdesin Lan Çağdaş ???


10 sene dedin 3 senede terse yattın,

Taraftar aynı , futbolcu kalbi farklı !!!

28 Mayıs 2009 Perşembe

Eski - Yeni Beşiktaş Formaları.

Bloğumuzun da takipçileri arasında bulunan "totemleriyle meşhur "Barış İzgördü kardeşimiz-abimiz flickr fotoğraf sitesinde elindeki Beşiktaş formalarının çok net ve güzel fotoğraflarını yayınlamış, geçmişteki her formamıza baktıkça aklımda o formayla özdeşleşmiş olan dönemin futbolcuları geliyor..Teşekkürler Barış...Koleksiyonunun artması dileğiyle...

http://www.flickr.com/photos/38512390@N06/


En sevdiklerimden bir örnek;




27 Mayıs 2009 Çarşamba

Vakıfbank Beşiktaş Kredi Kartı.


Ben bu kartı üç aydır kullanıyorum,yaptığım her harcamada kulübün kasasına belli bir oranda para giriyor, sırf bu yüzden bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim ve sadece bu kartı kullanıyorum.

Kartı ilk teslim ettiklerinde bir adet orjinal Beşiktaş forması da hediye etmişlerdi.

Aklı başında tüm renkdaşlarımı da bu kartı kullanmaya davet ediyorum.


Bu arada orjinal fotoğrafda yer alan "Air Smile'yi" çıkarttım, arkadaşın resmini görmeye bile dayanamıyorum .

* * *

Sonradan eklenen not ;

http://www.vakifkart.com.tr/kktaraftar.aspx bu adreste yazılanlara bakılırsa forma kampanyası devam ediyor,gönderdikleri formada Beşşktaş'ın arma forması , gayet güzel orjinal bir forma,aynı sayfada online "kart başvurusu" seçeneği de var.

21 Mayıs 2009 Perşembe

Shatkar Gol Gol Gol ! !


Başlıkta cümlenin açılımını en kısa zamanda yapacağım ama maça gidenler az çok anlamışdır ne dediğimi :)

20 Mayıs 2009 Çarşamba

Finale Gidiyorum.





Finale Gidiyorum.
Muhteşem Milan – Liverpool Şampiyonlar Ligi Finalinden sonra ,Beşiktaş Formamla bu geceki Werder Bremen – Shatkar Donets UEFA Kupası finaline de gidiyorum.Ayrıntılar sabaha karşı :)

17 Mayıs 2009 Pazar

92 93 Sezonunda...

Çıkar Aheste , Aheste....

Ali ; “Bu kupa Adnan Polat’a yakışır. Galatasaray’a yakışmaz. Beşiktaş’a kimse dil uzatamaz.”

Rıza ; “8-0’lık skoru Ankaragücü’ne yakıştıramadım. Konyaspor’a 5 tane gol atan takımın Ankara’da 8 gol atması şaşırtıcı. Gençlerbirliği’de çok iyi oynadı. Herhalde onlara da prim verdiler. Başta Adnan Polat olmak üzere Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Sezon boyunca bizimle uğraştılar.”

İhsan Kalkavan ; “Adnan Polat’a iki çift sözüm var. Yanlışlıkla 8 golü biz atsak, onlar da 3–1 galip gelselerdi neler söyleyecekti. Tarih hiçbir zaman kirli işleri gizleyemez. Şike paçalarından akıyor.”

Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”

Asbaşkan Recep Yazıcı ; “Türk futboluna teşvik primini Ergun Gürsoy, şikeyi ise Adnan Polat getirdi. Adnan Polat teneke kupayı istemediğini açıklamıştı. Acaba bu kupayı ne yapacak? Galatasaray yazdığı şike kitabının doktorasını Ankara’da yaptı. Kaleci Zalad’ın yediği goller şikenin en büyük kanıtıdır.”

Yönetici Yüksel Ülken ; “Beşiktaş’a atılmak istenen çamur Adnan Polat’ın üstünde kaldı. Polat bu lekeyi ömrü boyunca taşıyacak.”

Yönetici Metin Keçeli ; “Adnan Polat bizi UEFA’ya şikayet edecekmiş, biz de onları Türk kamuoyuna şikayet ediyoruz. Asıl şikeyi Galatasaray yapmıştır. Başkanımız Süleyman Seba bugüne kadar hep bizi susturdu. Bileğimizin hakkıyla şampiyonluklar kazandık. Ancak Galatasaray’ın Avrupa Kupalarında hakemlere verdiği dolarları kimse inkar edemez. Biz gerçek şampiyonuz.”

Adnan Polat ; “Gençlerbirliği onuru için oynadı. Haysiyet savaşı verdiler. Onları tebrik ediyoruz. Beşiktaşlı futbolcuların benim aleyhimde konuşmalarına çok üzüldüm. Oysa ben onları her zaman göklere çıkarmıştım, demek ki yanışmışım.”

Mehmet Cansun ; “İnanın her şey bizim bu işin üstüne gitmemizle değişti. Eğer biz konuşmasaydık, hakkımızı aramasaydık, Beşiktaş ile Gençlerbirliği’ni frenleyemezdik. Üstlerine gitmeydik kesinlikle şampiyon olamazdık.”

Ankaragücü ise 8-0’lık yenilgiden sonra yeni sezon için tepeden tırnağa yenileceğini açıklarken Zalad, Sabotiç, Erhan, Hayrettin gibi 9 isimle sözleşme yenilenmeyeceği belirtilir.

Kaynak ; Ortega

14 Mayıs 2009 Perşembe

Torunlarınıza Kısmet Artık ...
































Baştan sona eze eze yendiğimiz ,muhtemelen 6-1 bitecek maçın 4-2 bitmesini sağlayan Bünyamin denyosuna rağmen hakemide kale ağlarına soktuğumuz güzel zevkli bir maç oldu bu vesileyle bir önceki derbinin fotoğraflarını paylaşayım ...
Evli evine köylü köyüne , Fener kupa senin neyine ?

http://bjktaraftarproje.com/