28 Mart 2009 Cumartesi

Allah'ın Sopası Yok...

İyi ki bu generallerin zamanında savaş çıkmamış diyorlardı... Muhalefet liderleri için iki koyun versen güdemez diyorlardı. Kendileri kocaman helikopteri iki gün bulamadılar. İnşallah bunların zamanında deprem falan olmaz diyoruz biz de...

Milliyet , Melih Aşık'ın köşesinden

24 Mart 2009 Salı

Yerel Seçimler...


George Nathan’a ait:
“Kötü politikacılar, oy kullanmayan iyi vatandaşlar tarafından seçilir.”

21 Mart 2009 Cumartesi

Yine Fatih PINAR.

Yine Fatih PINAR ,Yine çok güzel bir çalışma...


2008 Sivas Deplasmanı sesli foto hikayesi

19 Mart 2009 Perşembe

Aferin Lan Dido : )

Dodi Dodi...Sabah motorla Kadıköy’den Eminönü’ne geçiyoruz... Yolcular arasından bir genç kız ayağa kalktı:- Dodi dodi dodi dodi dodi dodi... diye bağırmaya başladı. Biraz ötede oturan sakallı delikanlı elini yanı başındaki büyük çantaya soktu, bir adet “Dodi” çikolatayı aldı, koşturararak kıza verdi. Yerine geçti. Anlaşıldı ki ayağa kalkıp “Dodi dodi” diye bağıran herkese bir adet Dodi veriliyor. Yolcu motorunun içinde ayaklanıp “Dodi dodi” diye bağıranlar çoğaldı. Delikanlı koştura koştura hepsine birer adet “Dodi” yetiştirdi. Doğrusu etkili reklamdı...
* * *
Yukarıdaki bu satırlar Milliyet’ten Melih Aşık’a ait.
Bu dodi reklamlarını her gördüğümde tebessüm içerisinde seyrediyorum ,hatta hiç huyum olmamasına rağmen ilk kez bir reklam neticesinde ,reklamın hoşuma gitmesi nedeniyle gidip bir adet Dodi’de aldım.
Son yaptıkları yaratıcı açık hava reklamcılığını da takdir etmeden geçemeyeceğim,aferin lan Dodi.

15 Mart 2009 Pazar

Ne Ararsan Var .








Heyecan desen var,Gol desen var,takımda kazanma hırsı var,Taraftarda ateşlenme var,takım taraftar bütünleşmesi var,futbolcular arasında arkadaşlık ve yardımlaşma üst düzeyde var,Stadının etrafında inşaat çalışması ve bolca çamurda var...
Sonuncu madde haricinde diğer var olan herşey bizi çok mutlu etti,Hadi bakayım Kartal'ım yen Sivas'ı lider dön İstanbul'a ,Yenersek eğer filmin %40 ını çekmiş oluruz.

14 Mart 2009 Cumartesi

Geliyoruz... :)

Fotoğraf kendi çekimim .
Takımda ,camiada ve taraftarlar arasında son bir kaç haftadır genelde fena olmayan ara ara çok iyi oynanan futboldan dolayı tekrar şampiyonluk umutları yeşermiş gibi gözüküyor.
Bu akşam da Aybaba'ların Samet'inin çalıştırdığı Gençlerbirliği ile Şeref Stadında önemli bir maça çıkacağız,büyük ihtimalle sağanak altında oynanacak zorlu bir mücadele bizleri bekliyor,ama nedense bende de bir umut sanki her şey çok güzel olacak gibi :)

7 Mart 2009 Cumartesi

Çölde Vaha , İndigo...


Çölde vaha bulmuş gibi hissediyorum kendimi,tavsiye üzerine 1 ay önce Galatasaray'da İndigo'ya kapağı atmıştım ,atış o atış çıkamıyorum mekandan,şu geçtiğimiz 1 ayda kimi getirmişlerse hepsi birbirinden iyiydi,aferin lan İndigo , sevdim seni :)
Bu arada gecenin bir yarısı İndigo'ya gitmeden önce İstiklal'de adını hatırlamadığım Africa müzikleri çalan bir bara merdivenlerden tırmanırken orta katlarda bir masada beşliyi kurup Beşiktaş tezahüratlarıyla kafaları çeken ve bizimle siyah-beyaz çeken manyaklarada selam olsun burdan , kimsiniz siz lan :)

3 Mart 2009 Salı

Alın Şimdi O Jant Kapağını...

Melih Gökçek denen sinir bozucu futbol düşmanına hediye edin.Futbolla ve Ankarasporla alakası olmayan Beşiktaş ismini duyduklarında eziklikleri akıllarına gelip tribüne gelen ve Tello'nun omzuna Jant Kapağı atan mahlukatlar insan bile değilsiniz benim gözümde,En ufak bir tahrik olmadan sahaya jant kapağı atan kişinin hapse girmesi lazım,bugün Fener kendi kamera kayıtlarından elinde bıçakla adam kesen kişinin fotoğraflarını yayınladı,kesin girecek hapse,bu maçtada o kapağı atan gayri insanı şahsı normalde yakalayıp cezalandırması lazım emniyetin ama başka sorunları vardır şimdi onların.

Tabi işin birde başka bir boyutu var,maç Ankaranın ama seyircisi arada bunlarla karşılaşan Ankaragücünün,demekki bu kopuklar Ankara takımlarının maçlarını sırayla dolaşıyorlar,Bir hafta Ankaragücü,Öbür hafta Ankaraspor,Sonra Gençlerbirliği en son Hacet gidermek için Hacettepe,arada da bazı dakikalarda gönüllerindeki başka takımlar için tribünde kendilerini paralıyorlar,ne geniş gönülleri varmış bunların böyle.
Sonuç olarak bütün belediye takımlarından tiksinircesine nefret ediyorum.
Son söz de hakeme ,öyle penaltı mı olurmu lan utanmaz!

1 Mart 2009 Pazar

Acımadılar.







Fotoğraflar 2007 yılındaki maçtan kendi çekimlerim.

Beşiktaş 110 - Fenerbahçe 95

Şu kısıtlı kadroyla ,bir çok maddi sorunlarla ,teknik direktörünü kaybetmiş ama Beşiktaşlılık ruhunu kaybetmemiş takımla bir EuroLig takımına, maddi anlamda Ülker'in kocasına 110 sayı atmak , Helal olsun hepinize , sizi orda candan destekleyenlere , inşallah yönetememe kurulumuz bu alın terini görür de primi geçtim en azından alacaklarınızı verir,hem de hemen pazartesi !

http://bjktaraftarproje.com/