28 Haziran 2008 Cumartesi

Eskici Dükkanının Adresi Değişti...





Günümüz futbol dünyasında her takım diğerinden oyuncu alıyor, bu durum bazı taraftarlar açısından artık normalleşmeye de başladı,ben katılmıyorum bu cenaha orası ayrı.

Ama Fener taraftarı ilk başlarda biz farklıyız , Beşiktaş ve Galatasaray bizim eskileri alıyorlar derlerdi,son bir iki seneye bakıyorum,

Galatasaraylı Mehmet Yozgatlı,Galatasaraylı Fatih Akyel,Beşiktaş’lı Tümer Metin,Beşiktaş’lı Burak Yılmaz , Galatasaraylı Emre Belezoğlu ilk aklıma gelenler.Ayrıca Fatih Terim’e yapılan teknik direktörlük teklifini saymıyorum bile.

Neymiş , bir taraftar olarak aynı kaderi paylaştığın diğer camiaların taraftarlarından kendini çok da farklı görmenin bir anlamı yokmuş.

İlk maçta Emre’yle Burak Yılmaz’ı el ele tribünlere çağırırlar da, yılardır sahtekar diye bağırdıkları adamları da bağırlarına basmış olurlar.Aman protesto etmeye kalkmasınlar Hükümdarları Aziz Efendiyi kızdırmasınlar,sonra adam tribünde taraftar tokatlamaya başlıyor.

27 Haziran 2008 Cuma

ASİ RUH Cumartesi'den itibaren Satışa çıkıyor.


ASİ RUH Cumartesi günü İstanbul'da, Pazartesi gününden itibaren Anadolu'da tüm müzik ve dvd marketlerde.
ASİ RUH film dvd'si, ASİ RUH film müzikleri cd'si HEDİYELİDİR.
ASİ RUH DVD film içeriği ;Film + Özel seçenekler ( 20dk'lık özel görüntüler) +18 şarkıdan oluşan müzik albümü 19.90 YTL.

24 Haziran 2008 Salı

Sana Travma Az Bile.


Senin kafanın içini örümcek ağları kaplamışsa tabi ki Travma geçirirsin,sana Travma az bile….

22 Haziran 2008 Pazar

Bu açıdan ilk kez...

Fotoğrafı ben çekmedim,Google la bağlantılı "panoramio" diye bir siteden aldım,bu açıdan stadı ilk kez görüyorum,zannedersem havadan çekilmiş.

Pascal NouMAF



Sağolsun Trofolo (Zoban) sayesinde haberimiz oldu da birer tane sipariş veriyoruz.
Tişörtlere Emek Harcayan Halil'e ayrıca teşekkür ederim...
Siparişler buradan ; http://www.ka-rantina.com/
Buda akıllıca bir hareket ; http://www.ka-rantina.com/tescil.htm

21 Haziran 2008 Cumartesi

5 Haziran 2008 Perşembe

Kombinelerde Son Durum...

Kulübümüz’den Açıklama

04.06.2008 22:35Yönetim Kurulumuz; bugün yapılan toplantıda BJK İnönü Stadyumumuz’un yerine yapılacak yeni stad projemiz ile ilgili yasal prosedürlerin ve gerekli izinlerin alınma süreci halen devam ettiğinden ve de taraftarlarımızın ısrarla bir an önce kombine kart talepleri doğrultusunda 2008 – 2009 sezonu maçları kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadyumu üzerinden başlamayı, gerekli izinler tamamlandığı gün itibari ile de maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynamayı kararlaştırmış bulunmaktadır. Buna göre kombine kart satışlarına 12 Haziran 2008 Perşembe günü başlanacaktır.
Bu sezona mahsus olmak üzere, yukarıda ifade ettiğimiz gibi ev sahibi takım olarak maçlarımızı oynamak üzere Atatürk Olimpiyat Satadyumu’nun kullanılması halinde kombine kart sahiplerine BJK İnönü Stadyumu’nda bilet aldıkları yerlerin emsali konumundaki tribünlerden yer verilecek ayrıca aynı bölgeden bir kombine kart daha tarafımızdan kendilerine bedelsiz olarak sunulacaktır. Böylelikle 2008 –2009 sezonu için BJK İnönü Stadyumu’ndan 1 adet kombine kart alan taraftarımız maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Satadyumu’nda oynamamız halinde 2 adet kombine kart sahibi olacaklardır.
Kombine kart satışlarımız, 12 Haziran 2008 Perşembe günü başlayacak ve 9 Ağustos 2008 Cumartesi günü son bulacaktır.
12 Haziran 2008 ile 21 Haziran 2008 tarihleri arasında eski kombine kart sahiplerine eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacaktır.
Taksitli satışlarda ;
Haziran ayı içerisinde kombine kart alanlar kartlarını 1 peşin 5 taksit ile Temmuz ayı içerisinde kombine kart alanlar kartlarını 1 peşin 4 taksit ile Ağustos ayı içerisinde kombine kart alanlar ise kartlarını 1 peşin 3 taksit ile alabileceklerdir.
Kombine kart satışları; BJK İnönü Stadyumu altında yer alan Kombine Kart Satış Merkezinden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezinden ve http://www.biletix.com/ internet sitesinden yapılacaktır.
Kombine Kart Satış Merkezimiz Pazar günü hariç haftanın 6 günü 10:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet verecektir.
Divan Kurulu üyelerimize % 15 indirim uygulanacaktır. Ve her bir Divan Kurulu üyemiz indirimli olarak 1 adet kombine kart satın alabileceklerdir.
2008 – 2009 Sezonu Kombine Kart Fiyatları aşağıdaki gibidir;
VIP ÜST D 6.500 YTL
VIP ÜST B&E 4.500 YTL
VIP ALT C&D 3.300 YTL
VIP ALT B&E 2.800 YTL
VIP ÜST A&F 2.300 YTL
VIP ALT A&F 1.800 YTL
NUMARALI ORTA 2.100 YTL
NUMARALI KENAR 1.550 YTL
KAPALI ÜST 1.200 YTL
KAPALI ALT 975 YTL
YENİ AÇIK 400 YTL
VIP ALT C&D 3.300 YTL
ESKİ AÇIK 350 YTL
* * * *
Özet olarak kapalı alt tribün Haziran ayında alınırsa 5 taksit ama biri peşin 975,00.-YTL.
Eğer maçları Olimpiyatta oynarsak bir kapalı alt tribün kombineside bedava verilecek.
Maddiyattan öte ,şu an için arabam olmadığından dolayı ve seneyede Ertuğrul Sağlam basiretsizliği Sinan Engin 'den kaynaklanan negatif enerjiden dolayı kombine olayını uzun yıllardır ilk kez düşünmeye başladım....

4 Haziran 2008 Çarşamba

Yapma bunu, Yapma Bunu...



Yukarıdaki Türkiyenin en iyi Futbol Bloğunu yazan Bülent Abimizin gerizakalı mahlukatlardan anlamsızca yediği hakaretler ve küfürler canına tak etmiş ve blog yayınını durdurmak zorunda kaldığını açıklamış.

En başta üzülenlerden biriyim.Ve kısa bir hatırlatma Bülent Abi en iyi sen bilirsinki futbol aynı zamanda mücadeledir,gerekirse şerefsizlerle soysuzlarla da mücadeledir.


http://bjktaraftarproje.com/