29 Mayıs 2008 Perşembe

Seneye de kabız olmaya devam.

Bunun bir şey bilmediğini ,futboldan futbolcudan zerre anlamadığını bizim camiada bilmeyen kalmadı.
Ama bu arkadaşdan hâla azda olsa umudum vardı,ta ki bugün Ali Tandoğan'la bir sene daha mukavele yaptıklarını öğrenene kadar.Ali Tandoğan'a seneyede Beşiktaş forması verme ihtimalim var diyorsan sen bu kulübe alınırken muhalefet edenler hakikatten çok haklıymış.

28 Mayıs 2008 Çarşamba


İbrahim Kaş
Halil Altıntop
Yıldıray Baştürk
Kadro dışı bırakıldılar.
İmparator !! böyle buyurdu.

Saçmalamanında bir sınırı var zannederdim.

Nifak.


Soldaki Beyefendi hakkında yazacak bir şeyim kalmadı,hata yapma ve hatasından ders almama üstadıdır kendisi.
Sağdaki en fenası Beşiktaşlılığından bile şüphe duyuyorum,Tribünün bu noktaya gelmesinin de en büyük sorumlusu kendisidir.
Bunlar gitsin bayrağı kaptığım gibi caddelerdeyim,bundan büyük şampiyonlukmu olur bu taraftar için.

27 Mayıs 2008 Salı

Artık Kimse Dayanamıyor.

Bazı Müslümanların Lüks Çılgınlığı
Mehmet Şevket Eygi


Bu memlekette on milyon işsiz var... Aşsız vatandaşlar perişan vaziyette... İnanmayacaksanız ama ayda 250 liraya çalışan insanlar, çocuklar var. Beş altı yüz liralık emekli maaşlarıyla sürünenler var... Çocuklarına bir kilo kiraz alıp yediremeyenler var...
Hal böyle iken birtakım politikacılar, medyacılar, iş adamları Nemrud gibi, Firavun gibi lüks ve sefahat içinde yaşıyor.
Bu politikacıların, medyacıların, iş adamlarının bir kısmı dindar...
Haydi dinsizlere fazla bir şey demeyelim, dindar geçinenlerin israf yapması, lüks bataklığına batması, sefahat pisliğine gömülmesi doğru mudur?
Din kardeşleri aç iken nasıl böyle yaşayabilirler?
Bunlar 5 yıldızlı otelleri beğenmiyor, 7 yıldızlılara iniyor. Normal odaları beğenmiyor, kral suitlerinde kalıyor.
Bu adamlar 30 bin dolarlık otomobillere binmeyi bir zül addediyor, 150 bin liralık ihtişamlı binitlerde gurur ve kibir içinde dolaşıyor.
Hem Müslümanız diyorlar, hem de Peygamberin “Komşusu aç gecelerken, kendisi tok sabahlayan bizden değildir” tehdidinden korkmuyorlar.
Lüks, aşırı konfor, sefahat, haddinden fazla tüketim içinde yaşayanlar örnek Müslümanlar değil, Nemrud ve Firavun tabiatlı münafıklar ve fasıklardır.
Çinlilerden ibret alalım. Türkiye’de şu anda on binlerce Çinli bulunuyor. Ülkelerine gidip geliyorlar, ticaret yapıyorlar. Zerre kadar israf ve gösteriş sergilemiyorlar. Binlerce çeşit malı tanesi 1 liradan satıyorlar. Kazançlarını kuruş kuruş biriktiriyorlar. Mütevazı yiyorlar, mütevazı geceliyorlar. Bir Çinlinin kazandığı para ile içki içip seks alemi yapması, lüks otelde yatması, parasını saçıp savurması görülmemiştir.
Bilhassa bazı Müslüman devlet ve hükümet adamları ve hanımları, on milyonlarca halkın geçim sıkıntısı çektiği bu ülkede biraz daha dikkatli ve ahlâklı hareket etmelidir.
Nedir o korkunç fiyatlara yaptırılan elmaslı, pırlantalı, yakutlu, zümrütlü, safirli mücevherler...
Nedir o yüz bin liralık lüks saatler...
Lüks bir mağazadan bir kadın çorabının 400 liraya alındığını duyuyoruz. Müslüman politikacılara ve iş adamlarının hanımlarına böyle alış verişler yakışır mı?
Bazı Müslüman politikacılar medyacılar, iş adamları Ağa Han gibi debdebe ve ihtişam içinde yaşıyor.
Kendileri, eşleri, oğulları, kızları, torunları, yeğenleri eski Hint Mihraceleri gibi hayat sürüyor.
Bu memlekette genel bir refah olsa, herkesin tuzu kuru olsa, hiç sefalet ve sıkıntı olmasa yüreğim yanmaz bu kadar.
Kimse bana kızmasın. Yazdıklarım doğru mu değil mi onu düşünsün. Doğruysa herkes kendisine çeki düzen versin.
Bunca vatandaşın sefalet ve sıkıntı içinde yaşadığı bu ülkede 400 liraya kadın çorabı alınmaz.

21 Mayıs 2008 Çarşamba

Anket sonucu

Sadece Beşiktaşlılara,Biz olmayacaksak kim şampiyon olsun?
Çok da mikimde kim olursa olsun 20 (33%)
Fenerbahçe 15 (25%)
Galatasaray 14 (23%)
Sivasspor 10 (16%
)

11 Mayıs 2008 Pazar

Yine Adaletsiz Oldu Sonu.











20 yıldır çok şampiyon takım gördüm bu sene de bana göre hakkaniyetli adaletli bir lig olmadı ,klasik olarak düşman kardeşlerden birine hediye edildi lig,tabi bunda hediye edenler kadar ne yazıkki başımızdaki sözde Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı ve Menejer dedikleri şeyinde yadsınamaz bir payı var.

Artık alenen istifa edin gidin de denmeye başladı,en azından bu bu seneki kayıplarımız yanında bence kazanımlarımızdan biri de bu oldu.
Ertuğrul Hoca istediği kadar tevekküllü konuşsun kendiside inanılmaz başarısız olmuştur,Her şey bir kenara kendisi belki unutmuştur ama ben ömrüm boyunca 8-0'ı unutmayacağım,ve tabi o maçın en büyük mimarı Ertuğrul Hoca'yı da.
Yönetim Kurulu olurda istifa ederse ilk önce Levent Erdoğan açıklasın istifasını lütfen ,kendisini görmeye dinlemeye tahammül edemiyorum.
Bu yıl Holosko'yu çok beğendim,Rüştü'ler Yozgatlılar,Dandikler ,Üzülmezler artık bu takımda seneye oynamasın,Hele ki Ali Tandoğan'la sözleşme yenilenirse ne Sinan ne Ertuğrul Hoca biz bu işi biliyoruz diye ortalarda dolaşmasın.

10 Mayıs 2008 Cumartesi

Acaba, Son defa mı ?

Bu akşam hanımın doğumgünü kutlaması var,Bütün hafta mabedimiz yıkılıyor son maç diye diye bu özel günde izni kaptım,gerçi normalde maçın olduğu günler önüne hiç bir şey geçemiyor.

Beşiktaş İnönü Stadında son maç olayına hemen inanmak bana biraz zor geliyor.Ola ki stadı yıkmayı ve yerine daha iyisini(neye göre) yapmayı başarırlarsa ki bu bana göre son şansları bu yönetimle ve ne yazık ki Sinan'la da bir iki sene daha geçireceğiz demektir.

İşin bu kısım beni daha çok üzüyor.

http://bjktaraftarproje.com/