31 Temmuz 2007 Salı

Yeni Ciciler Çıktı

Genel olarak formalar bu sene ,önceki senelere göre güzel,ama yinede dokunmak görmek ister gönül.Bu sene cola turka yazısı çerçevesiz olduğu için daha iyi durmuş,ama ben yine de aldığım formadan sökeceğim o reklamı.

Aşağıdaki üç formadan ikisini alacağım ama hangilerini bende bilmiyorum.

24 Temmuz 2007 Salı

Çalışmalar Neşe İçinde Devam Ediyor


KaraKartal'ımız yurda döndüken sonra neşe içinde çalışmalara devam ediyor.Allah Takımımıza bu sıcakta zeval vermesin :)

21 Temmuz 2007 Cumartesi

Seçimler...

Bugün arabayla E-5 otoyolundan Florya'ya bir müşteri ziyaretine giderken ana cadde üzerinde sağ tarfta bir duvara kırmızı renkle yazılmış bir yazı gördük,foto çekme imkanım olmadı ama bence içinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetlemiş bir tespit...

Önce Mücahit
Sonra Müteahhit
Artık her şeye müsait...

"O" Geliyor





TIËSTO MART 2007’DE “ELEMENTS OF LIFE” ADLI YENI ALBUMUNU PIYASAYA CIKARDI.BU YENI ALBUMUNU VE "DANCE 4 LIFE" AIDS'LE MUCADELE VAKFINI DESTEKLEMEK AMACIYLA DUNYANIN BASLICA SEHIRLERINDE “ELEMENTS OF LIFE” DUNYA TURNESI CERCEVESINDE CANLI KONSERLER VERECEK.
YENI TURNE DAHA ONCE SADECE DVD'LERDEN IZLEYEBILDIGIMIZ VE OZLEMLE SEHIRIMIZE BEKLEDIGIMIZ “TIËSTO IN CONCERT” SOVLARI ILE DAHI KIYAS KABUL ETMEYECEK ESSIZ OZELLIKLERDEN VE OLAYLARDAN OLUSMAKTADIR. DAHA ONCEKI “TIËSTO IN CONCERT” SOVLARI KENDI ALANINDA SANAT SAHESERI OLARAK NITELENDIRILMISSE DE “ELEMENTS OF LIFE” DUNYA TURNESINDE HERKES AKILLARI YERINDEN UCURACAK BIR GOSTERIYE TANIKLIK EDECEK.
SOVUN KONSEPTI HAYATIN TEMEL ELEMENTLERINDEN OLUSUYOR: HAVA, SU, TOPRAK VE ATES. BU ELEMENTLERIN HERBIRI HIC ESI GORULMEMIS BIR SEKILDE SOVLA BUTUNLESIYOR VE UNUTULMAYACAK BIR GORSEL TECRUBE SUNUYOR. ULKELERE GORE MEKAN KAPASITELERI VE TIPLERI DEGISSE DE , “ELEMENTS OF LIFE” SOVUNUN GORSELLIGI VE HISSI TUM DUNYADA AYNI STANDARTTA KALACAKTIR.
AMSTERDAM INTERNATIONAL AIRPORT SCHIPHOL SOVLARIMIZDA KULLANILAN INANILMAZ BOYUT VE MUHTESEMLIKTEKI GORUNTU PERDESINI MART 16, 2007 ITIBARIYLE BASLAYACAK TURNE ICIN YAPTIRMISTIR.


Bildiğiniz gibi Tiesto’nun dj şovları için dahi ayrıcalıklı biletler hemen tükenmektedir. Canlı konser biletleri ise çoğu ülkede birkaç saatte tükenebilmektedir. Bu sanatçının konserini ayrıcalıklı bir alandan izlemek istiyorsanız, biletlerinizi erken almanızı öneririz.Konser mekanı "CNR EXPO"
Limitli sayıda indirimli biletler:
VIP LOCA’lar 4 veya 4 x 2 8 kişilik olup 4 kişiye 1 şişe vodka ikram edilmektedir. VIP LOCA’lar sahaya göre daha yüksek, ayrı bir platformdadır. Iki kategorinin de görüş açısı benzerdir, sadece sahneye olan mesafeleri farklıdır.
VIP LOCA - ULTRA ( Ön kısım) Bu kategoride indirimli satış yoktur. 1.000 YTL / 4 Kişi için toplam fiyattır (Kişi başı 250 ytl x 4 = 1.000 YTL'dir)

VIP LOCA - REGULAR ( Arka kısım) Ilk 25 loca 700YTL(175YTL x 4=700), sonrasi 800YTL / 4 Kişi için toplam fiyattır (200YTL x 4 = 800)

SAHNE ÖNÜ: Ilk 500 bilet 119.5YTL, sonra 139.5YTL

NORMAL SAHA: Ilk 1,000 bilet 59.5YTL sonrası 79.5 YTL ve üzeri


SAHNE ÖNÜ ve NORMAL BİLETLİ seyirciler’in yer aldığı alanlar arası ciddi güvenlik önlemleriyle ayrı tutulmaktadır.




Gönül 4 kişilik Localardan Votka içmek ister,bir ihtimal olacak da :)

http://bjktaraftarproje.com/